Inloggen
voeg je column toe

Columns

Commotie op voorhand

Niet zo gek als je bedenkt dat mensen hier het water aan de lippen komt te staan, mits ze nog niet verzopen zijn, of zie ik daar wat bubbeltjes in het water van die man, aan het einde van de straat? Verdomd, ik geloof dat ie eindelijk water voor zijn geld, wat ie niet meer heeft trouwens, heeft gekozen.

Ik laat hem maar, zie zijn jasje op de kant liggen heeft ie natuurlijk opzettelijk daar laten liggen, zo hoeft niemand hem te identificeren. Zo van: da's meneer Kolenbroeders van nummer 7198. De man is rond de 65 jaar, heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en dat was het dan.
Hij was niet gezond, maarre: wie is dat tegenwoordig nog wel? Kun je iemand aanwijzen die niet zijn nek gebroken heeft over die miserabele eigen risico? Kun je iemand aanwijzen die NIET aanhikt tegen de steeds terugkerende ziekenfondspremie?

Er zijn mensen in MIJN omgeving die, omdat ze alleen in staat zijn de basisverzekering te betalen, zelfs al moeten lappen voor BLOED PRIKKEN.
Welke idioot heeft dit in vredesnaam uitgevonden?

WORDT ZIEK, en je betaalt de HOOFDPRIJS, je wordt gestraft, dubbelop, want ziekte is KASSA, pegels voor de giga panden.
Meneer Kolenbroeders, ik moet nog ff kijken of het water nog bubbelt, nee, dat is gestopt. Zal nog maar geen hulpdiensten bellen want dan heb ik er een vijand voor het leven bij....ff wachten maar.

Hij vertelde me verleden week: ik red het niet, de rekeningen stapelen zich op en nou hebben ze ook nog mijn elektra afgesloten, hij zat ver onder het minimum, was vervroegd met pensioen gegaan en nou: was ie aan de beurt.

Kaalgevreten, opgevreten, doodgevreten. Dood.
Zo gaat dat hier, zo worden mensen behandeld die jaren een bepaald deel van hun salaris hebben ingeleverd om PENSIOEN op te bouwen, maarre: dat PENSIOEN, dat wordt steeds minder hè?

En zo, (geen bubbels meer te zien) is ook meneer Kolenbroeders slachtoffer van DEZE WALGELIJKE WAARDELOZE MAATSCHAPPIJ geworden.
Meneer Kolenbroeders koos ervoor niet de molen in te gaan om allerlei onderzoeken te ondergaan, nee, hij koos voor zichzelf.

Laf? Ja misschien wel, maar ook HIJ hoorde dat SCHIPPERS voornemens is het eigen risico naar € 500 te verhogen, dus ik begrijp hem wel, want OOK HIJ kreeg het nieuws mee, dat ze in de bajes een IPAD krijgen, nota bene het gajes van de gemeenschap, de verkrachters, de moordenaars, de pedofielen, de idioten, jawel een IPAD, buiten de maaltijden,(terwijl er ooit sprake was, dat bajesklanten voor hun eten moesten betalen nota bene) buiten het "dak boven hun hoofd" buiten de GRATIS ZIEKTEKOSTEN, kortom, je moet in dit gebeuren een BOEF zijn, of een vluchteling, DAN kom je in aanmerking voor allerlei dingen en hoeft er niet voor te dokken.

Voor meneer Kolenbroeders is het te laat, zelfs te laat om iemand iets aan te doen. In mijn eentje kon ik hem niet redden, dus heb hem laten gaan...., hij zal nou wel dood zijn, ik ga NU de hulpdiensten maar bellen en intussen ben ik BOOS EN BEDROEFD TEGELIJK.....

Schrijver: An Terlouw, 21 apr. 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,0 met 5 stemmen 113Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 apr. 2016
Adembenemend goed geschreven en vooral het kapitalistische, VVD-achtige gegraai via ziekenfondsen uitlichtend. Dombo-tante Schippers met haar lekkere smoeltje vergroot nogmaals de kloof tussen arme en rijke Nederlanders. Lieve An, de rechtvaardige Christusgeest is niet van deze hebzuchtige wereld (ten koste van anderen!), maar jij biedt tenminste terecht boos tegenwicht.
Naam:
An Terlouw
Datum:
21 apr. 2016
Ton idd het is een niet eens meer WANKELE regering, het is een FLUTZOOITJE dat zorgt voor al deze ellende. En Jetteke, grappig een moestuintje, maarre op een balkonnetje zie ik dat niet gebeuren...wel bedankt voor jullie steun...
Naam:
Jetteke
Datum:
21 apr. 2016
Ingrijpend verhaal An. Persoonlijk vind ik dat mevrouw Schippers een bijzondere kijk heeft op de wijze waarop mensen voor zichzelf zouden moeten kunnen zorgen. Net als Jette Klijnsma overigens. Met deze vrouwen heb je geen oorlog nodig tegen ons burgers. Zij verklaren de oorlog aan de burgers. Neem ze hun pensioenrechten af, laat ze een moestuin beginnen (mits de grond niet vervuild is en het afgeraden wordt), verhoog het eigen risico, laat zorgverzekeraars hun gang gaan met huize hoge winsten en bepalen voor hulpverleners wat zij wel en niet mogen. Hun visie is soms uitermate bizar en zeker niet ten goede van de burgers.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
21 apr. 2016
Leve An het is zoo jammer dat de gehersenspoelde en door lobbyisten dolgedraaide jongens en meisjes van de regering je knappe pleidooi tegen de waanzin van ons zorgstelsel niet zullen lezen. De ziektes die onze redeloze regering zelf veroorzaakt met dit soort achteloos genomen elitaire beslissingen zullen de kosten weer verder opjagen. Zo blijkt telkens weer dat de oerdomme regeerders de veroorzakers zijn van steeds grotere problemen die helaas alleen slachtoffers maken onder de gewone burgers als jij en ik en de arme heer Kolenbroeders...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)