Inloggen
voeg je column toe

Columns

De scoot die maar niet kwam deel 2

De titel zegt alles al natuurlijk, maar intussen gebeurde er het e.e.a. dat het gehele verhaal een soort van "wordt vervolgd" wordt. Nadat ze zelf de stoute schoenen had aangetrokken en het bedrijf in kwestie gebeld had, kreeg ze te horen dat vandaag: jawel echt vandaag tussen twaalf en vijf uur de scootmobiel zou worden afgeleverd.

Ze zat er klaar voor, immers: ze had ze ook gebeld en twee telefoonnummers achter gelaten, zodat men haar altijd kon bereiken...want stel je voor dat ze vroeger dan de geplande tijd voor de deur zouden staan...dat wilde ze niet op haar geweten hebben en zo zat ze vandaag met dat prachtige weer binnen te wachten.

Eigenlijk zat ze al voor twaalf uur klaar maar dat maakte niets uit. En zo werd het 1 uur, 2 uur en de verdere uren, het werd 5 uur, ach: misschien wat later, overwerken dan? Het eten werd opgezet, het eten werd opgegeten met als scenario: als men komt, gaat het bord wel in de magnetron. Maar ook dat was - juist - niet nodig.

Want ze kwamen niet, ondanks de telefonische toezeggingen, hij komt echt tussen.....twaalf en vijf uur, toen ze me dat vertelde vroeg ik: heb je naar de datum en het jaartal gevraagd? Stomverbaasd keek ze me aan en zei: dát doe ik morgen!

Wordt vast vervolgd

Schrijver: An Terlouw, 8 september 2016


Geplaatst in de categorie: ouderen

3.0 met 3 stemmen 96Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)