Inloggen
voeg je column toe

Columns

Nieuws van T.U.I.G. van der Riggel

Veel ophef, afgelopen week over de weigering van de PEC voetballer Mokhtar, die naar zeggen, weigerde de hand van een verslaggeefster van FOX sports te accepteren naar aanleiding van een interview met hem
De verslaggeefster had begrip voor de situatie en gaf hem daarom in plaats van een hand een knietje.
Achteraf bleek Mokhor juist dol op handen geven aan verslaggeefsters. Hij traint daar juist op.

Tijdens de wedstrijd Willem II tegen Feyenoord, braken gevechten uit op de tribune tussen de verschillende supportersgroepen. Er werd zelfs een man over de tribune gegooid.
Achteraf bleek het allemaal een storm in een glas water. Er ontstond namelijk ineens het gerucht dat er een Pokemon was gesignaleerd op de tribune. Vandaar ook dat men nogal wat kinderen zag hollen daar.

De trainer van het Nederlandse Elftal is blind en doof voor de roep om ex-vedette Van Persie.
Intussen zijn de meeste spelers van een beetje niveau ziek zwak of misselijk en kunnen niet meedoen met de interland van komende week.
De trainer heeft nu Depay (zeven minuten gespeeld dit seizoen) en Siem de Jong (twaalf minuten gespeeld dit seizoen) opgeroepen, voor de spits debuteert nu de 11-jarige Justin Case die van het elftal de meeste ervaring heeft (312 minuten gespeeld)

Boze tongen beweren dat de volgende Olympische zomerspelen in Aleppo worden gehouden.
Voor alle zekerheid wordt wel de afstand van de Marathon gehalveerd omdat niet verwacht wordt dat, gelet op de hoeveel bommen en rondvliegende granaten, iemand de eindstreep op tijd zal halen. De spelen schijnen te worden gesponsord door Aleppo zeep.

Tenslotte: Onder het mom van 'de politie is je beste kameraad' werd Kim Kardashian in Parijs door een paar mannen vermomd in politiepakjes beroofd van haar juwelen ter waarde van een miljoentje of tien. ‘Ach,’merkte Kim gelaten op. ‘Mij kan het niet zoveel schelen, want het was maar mijn fooienpotje. Maar voor de obers van de restaurants waar het voor bedoeld was is het natuurlijk wel een beetje sneu.’

Dat u het maar even weet!

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 5 oktober 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.9 met 9 stemmen 285Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)