Inloggen
voeg je column toe

Columns

Amsterdam Dance Event (ADHD)

Het Amsterdam Dance Event (ADHD) is weer een groot succes. Niet alleen werd er, uiterst onverwacht, een Nederlander als beste DJ van de wereld gekozen, maar zijn collega’s gunden het hem ook nog! Zij het voor één keertje maar natuurlijk. Als hij het volgend jaar weer wint krijgt hij van zijn collega’s uiteraard onder uit de zakpaneel. Maar oké, waar zie je zulke gunfactoren nog vandaag aan de dag. Ja toch?

Uiteraard was er ook weer een levendige handel in pillen als M&M. Er waren tijden dat die handel meerdere dance junks uit hun lijden verloste maar dit jaar is de kwaliteit van de pillen beduidend minder want iedereen leeft nog.
Dance junk Evert Op De Ketelrand (67): 'vorig jaar werd mijn nicht Trein nog vet onwel, ze flipte echt helemaal, maar dit jaar wil het maar niet lukken. Trein heeft al zestien zakken M&M’s achter de huig en ze is zo stoned als een draaiorgel. Maar verder als trippen en strak staan als de paal van Britney Spears komt ze niet.’

Wat wel weer erg vernieuwend is dit jaar, is het gratis verstrekken van een piep in je oren.
Overal ter wereld moet je daar extra voor betalen. Op Ibiza zijn er zelfs after piep-shows na een dance festival waar tegen extra betaling verschillende soorten piep’s gezet kunnen laten worden in het middenoor been..

Laura van der Kloosterzuster enthousiast (82): ‘ik heb al eens een piep laten zetten in mijn linkeroor; helemaal onwijs gaaf. Daar gaat niets meer boven, dacht ik tot gisteren. Maar toen die DJ, hoe heet ie ook alweer? Amin van de Buren, er even 5000 hertz in gooide, was ik helemaal om. En nu heb ik in ieder oor een piep. Gratis! En ze kunnen ook niet bederven hé! En oké, bij die buitenlandse piepen krijg je er ruis bij die door de piep heen loopt. Of nog leuker, een brom. Maar daar moet je dan natuurlijk wel extra voor betalen,’ aldus Laura.

Henk van der Brommodus (131) denkt daar heel anders over ;’Ik heb al jaren diverse piepjes in mijn oren. Dat waren de echte piepen. Die kreeg ik er als invalkracht in een kinderdagverblijf gratis bij.. Daar kunnen die nep-piepen van die ADHD knopjesdrukkers echt niet tegenop!!,’ ’aldus de oneerbiedig klap na klap uitdelende Henk.

Kortom; zoals de ouden zongen, piepen de jongen

Hier mag echt wel de mattenklopper overheen

Thank you and Good Night.

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 26 okt. 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,1 met 8 stemmen 84Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)