Inloggen
voeg je column toe

Columns

Tickets boeken voor de zomervakantie? Zo bespaar je honderden euro’s!

Wordt het Frankrijk, Italië of toch een reis naar Thailand?
Grote kans dat je nu al aan het nadenken bent over de zomervakantie. Maar wacht nog even met het regelen van de vliegtickets, want wij zochten voor je uit wanneer je ze het best niet kunt boeken.

Heb je nog niets geboekt, dan kun je honderden euro’s besparen door of helemaal niet op vakantie te gaan of naar gebieden te gaan waarvoor geen vliegreis geboekt hoeft worden. Bakkum bijvoorbeeld is goed beloopbaar vanaf bijvoorbeeld Amsterdam. Hooguit een uurtje te voet als je van flink doorrennen houdt.

Ook voor Epe op de Veluwe kun je buiten een vliegtuig. En het voordeel is dat je op zondag naar een gewone Nederlandse kerk kan om naar een gewone Nederlandse dominee te luisteren. Hoe geestig is dat om te doen als je niet naar een ver buitenland kan en toch van buitenissige doe-vakanties houdt!

Wij van Absurdistisch Magazine Edition IT vroegen enkele bekende Nederlanders naar hun vlieggedrag en vakantiegewoonten:
Connie Vroegop-Krikke (62) directrice van Hop, off the clothes, te Termunterzijl:
’Ik verdien geld genoeg aan het uitkleden van geile mannetjes haha. Ik kan mij wel een vliegreisje permitteren.’

Gerda Scheurmerak (45) uit Termunterzijl: Ik wacht gewoon tot er een paar fliegtuige gekrast sijn. As er eenmaal eentje neerstort, dan volgen er altijd meer. JA toch? Niet dan? En as dat gebeurt, gaan er meteen minder mense op vakantie. Se durven niet meer dan weet je wel. En omdat dan de prijse gaat dale koopt Gerda DAN een kaartje. Veel goedkoper hahahah.’
Kortom: Mogelijkheden genoeg om mee te experimenteren.

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 6 januari 2017


Geplaatst in de categorie: vakantie

3.3 met 9 stemmen 145Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)