Inloggen
voeg je column toe

Columns

Nieuw jaar, nieuwe liefde: dit weekend topdrukte voor datingsites

Zonder relatie de kerst door en geen kus van je lief tijdens oud en nieuw: voor veel singles is het dé reden om begin 2017 weer de datingmarkt op te gaan. Dit weekend, en dan met name op 'Dating Sunday', verwachten datingsites en -apps een golf aan nieuwe aanmeldingen.

Het eerste weekend van januari is traditiegetrouw enorm druk voor datingsites. Maar omdat oud en nieuw dit jaar in een weekend viel, is de verwachting dat veel mensen zich juist nu gaan aanmelden op de sites. De drukste dag van het jaar, dit jaar dus 8 januari, wordt dan ook wel 'Dating Sunday' genoemd.

Uw Absurdistisch Magazine Edition IT ging eens op onderzoek uit in Termunterzijl. En het bleek in deze plaats not done daarover te praten. Wij vonden alleen Wiebe Witje ( 46) bereid een boekje open te doen rond het datingsitegedrag. Wiebe lijdt aan het schriftelijke syndroom van gilles de la tourette. Hij praat bijna nooit en als hij wat zeggen wil, doet hij dat schriftelijk. Met veel vieze woorden vooral.

Maar voor ons blad maakt hij een uitzondering. Wiebe:“ik ga mijzelf als fokstier aanprijzen”. Wiebe schreef op de datingsite ook een profiel over zichzelf. Omdat hij niet begrijpt waarom er na twee maanden nog geen enkele reactie is geweest, vraagt hij onze redactie er eens naar te kijken. Met stijgende verbazing lezen wij zijn profiel: “Hallo, ik ben Wiebe... Uhh, dat ben ik natuurlijk niet, maar zo heet ik.

Ik ben volslagen volslank en tegen de 1.80 meter. Mijn dikke bos krullen zijn blond en ik zoek met spoed een lekkere kutwijf. Verder ben ik heel kutvriendelijk voor mijn goudvis. Mijn hobby’s zijn: het reuzenrad op de kermis en langs het strand wandelen bij windkracht twaalf met mijn lul uit mijn broek. Ook ben ik heel romantisch want mijn vogelspin mag met Kerstmis altijd bij mij aan tafel mee eten.”
Als wij onze ogen een beetje dichtknijpen, kunnen wij in zijn haar inderdaad een krullende tendens ontdekken.
‘Is toch niks mis mee, met die advertentie?’, vraagt hij.

‘Nou’, zeggen wij voorzichtig. ‘Misschien moet je die bos krullen vervangen door ‘brede inhammen’, en over die vogelspin zou ik maar zwijgen, daar schrik je de vrouwen mee af. Verder zou ik wat opsommingen van intieme lichaamsdelen enigszins eh..beperken.’

Wiebe kijkt ons nors aan. ’Smerige kutmietjes, dat zijn jullie!,’ is zijn verontwaardigde reactie.
Wij van Absurdistisch Magazine Edition IT zijn benieuwd naar het vervolg en wij houden u zeker op de hoogte.

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 8 januari 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.4 met 9 stemmen 98Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Karel Jong
Datum:
9 januari 2017
Grappig bedoeld de spot drijven met zoekers op datingsites. Helaas komt de uitwerking op mij niet enorm geestig over. Nogal aan de platte kant. Ook al noem je het blaadje Absurdistisch Magazine. Ik zou zeggen, noem het 'magazine' dan Vals Plat. Of Te Gek Melig Met Pikante Woordjes.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 januari 2017
Die Wiebe spoort echt niet, dat jullie hem een platvorm hebben gegeven, zegt alles over jullie gelijkschakeling met hem.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)