Inloggen
voeg je column toe

Columns

We houden van huilende mannen. RTL4 komt met nieuwe talentenjacht “The Tear of Holland”

Filmpjes van huilende, vooral oudere, mannen zijn ontzettend populair. Op de website Reddit is er zelfs een speciale sectie voor opgericht: Happy Crying Dads.

In Termunterzijl worden er zelfs wedstrijden georganiseerd wie de beste en meest indringend een huilende man op film kan vastleggen.
Loco burgemeester Henk Konijnenpuree (33) speelgoedtycoon en tevens waarnemend-waarnemend loco-burgemeester van Termunterzijl: ’wij vinden dit een goed initiatief dat bijdraagt aan de milieueffectrapportage dat zeer zeker een ombuiging teweeg zal brengen in de publiek-private samenwerkingsconstructies ‘

Appie van den Krommenweide (79) urinoir-designer en loco-secretaris van de Grote Zaadlozerijshow te Termunterzijl: ‘Hou effe op zeg! Het is hier al zo erg geworden dat de oude mannen hier van de straat worden gehaald om in een film te huilen! Nee, ik zweer het. Bejaarde mannen worden zelfs met schepnetten achterna gezeten in verzorgingshuizen om gedwongen te huilen in die achterlijke films.

Zelf werd ik ook opgejaagd. Eerst werd mij 1000 euro per traan aangeboden en toen ik daar niet op in ging, haalde er iemand een stroomstootwapen over mijn arm. Gelukkig kon ik net uit het open raam springen’, aldus een geëmotioneerde Appie van den Krommenweide.

Wij van Absurdistisch Magazine Edition IT gingen op onderzoek uit en wij kwamen erachter dat huilende mannen op films hot zijn. Het grote geld gaat zich er nu mee bemoeien en er is een complete huilende-mannen-industrie ontstaan. RTL 4 heeft intussen een nieuw format bedacht voor een talentenjacht met als werktitel: “The Tear of Holland”

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

vanuit Termunterzijl

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 22 jan. 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,1 met 11 stemmen 69Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)