Inloggen
voeg je column toe

Columns

Ego Donald Trump schuift vandaag voor de zon..

Termunterzijl – Vandaag schuift het ego van Donald Trump voor de zon. Het feest begint om 09.28 uur, waarna het ego van de Amerikaanse President langzaam zal opblazen tot het de zon maximaal bedekt om 10.35 uur. Om 11.46 uur zou alles voorbij moeten zijn.

Door een speling van het lot is het ego van Trump ongeveer 400 keer kleiner dan de zon, maar omdat de zon ook 400 keer verder van de aarde staat dan het ego van de Amerikaanse engerd kan het de zon volledig bedekken. Als de omstandigheden optimaal zijn, komt een aanzienlijk deel van de wereldbevolking dan in de schaduw van Donald Trump te staan, wat zijn ego nog verder kan opblazen.

Prof.mr.ir. R. Leijdecker, (1955) van het onderzoeksinstituut O.I.L waarschuwt om niet rechtstreeks naar het ego van Trump te kijken. “Wil je het ego van Trump op een veilige manier ontdekken, doe dat dan via de ongevaarlijke, melige tweets op twitter waarin het zichzelf prijsgeeft.”

Volgens weerman Piet Paulusma mogen we desondanks niet vergeten te genieten van het fenomeen. “Een zonsverduistering door het ego van Donald Trump komt maar heel zelden voor. De omstandigheden moeten optimaal zijn om het ego voldoende op te blazen, en dat was dit keer het geval: hij werd zomaar, zonder enige waarschuwing vooraf, President van Amerika, werd zomaar wereldnieuws en genereerde voldoende airplay van zijn onbeschofte uitspraken. Daarnaast gaf hij aanleiding tot een aantal fake-interviews in de nep-kranten die in een vortex rond de navel van de President bleven cirkelen.”

Als wij ooit weer zo’n fenomeen willen meemaken zal er over vier jaar weer massaal op Trump gestemd moeten worden. Alleen dan zal zijn ego wederom de zon verduisteren.
“Het is dus wachten op de her-verkiezing van Trump voor een nieuwe zonsverduistering. Zo niet dan zal mogelijk deze generatie een dergelijke zonsverduistering niet eens meer meemaken," aldus Prof. Mr. Ing. Leijdecker.

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 28 februari 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.4 met 5 stemmen 89Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
28 februari 2017
Dat Trump 10% extra geld geeft aan de Amerikaanse strijdkrachten, met als reden, dat ze toekomstige oorlogen moeten winnen (hoe vredelievend is dat!), is complete hoogmoedswaanzin. Aan de andere kant denk ik aan een slogan op de tijdlijn van een Amerikaanse Facebookvriendin: 'Maak je geen zorgen als ze je haten. De meesten zijn nog steeds bezig om te leren van zichzelf te houden!'. Ik schreef haar Trump ervan op de hoogte te stellen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)