Inloggen
voeg je column toe

Columns

Trump is The King Of Fake

Donald Trump (1946, Queens) zakt steeds verder weg in zijn eigen moerascreatie en jezelf aan je haren uit een moeras trekken is onmogelijk, ook als je zulke veelbesproken haren als die van hem hebt.
Politiek is veelal blufpoker en we kunnen niet ontkennen dat Hillary Clinton daar ook van gespeend was, maar Donald Trump had nu eenmaal de beste pokerface en de meeste bluf. Het is de uitbundige Hollywood-uitstraling, waar de meeste Amerikanen nog steeds vatbaar voor zijn.

Toch was het allang duidelijk dat het circus Trump zo'n huis van hardboard in een B-film was en is. De buitenkant is bedrieglijk overtuigend in elkaar gezet, maar daarachter schuilt het complete niets.

Het is in de geschiedenis al zo vaak voorgekomen, dat te rijke machthebbers in wezen gemaskeerde klunzen zijn. Door dit serieuze mankement zijn er zelfs keizerrijken en koninkrijken weggevaagd. Incompetente gladjakkers wringen zich een weg naar de top, waar ze vervolgens een chaotische destructie aanrichten. Die verwende, dandyachtige Trump zit maar te pronken achter zijn bureau, terwijl hij met zijn megahandtekening megaverwoestingen aanricht. Bovendien lijdt de grote kleuter in kwestie aan waandenkbeelden. Hij is het grootste voorbeeld van de moderne, ontspoorde samenleving, die door alle technische snufjes in een enorme bubble vertoeft, maar die gaat binnenkort doorgeprikt worden. Hij zal vroeg of laat door zichzelf en door anderen uit zijn ivoren Trump Tower worden gejaagd.

Slechts 37% van de Amerikanen heeft nog vertrouwen in hun stuntelende, bizarre complottheorieën smedende, alles wat niet van hem komt maar fake vindende, opgeblazen, onzin uitkramende president.
Omdat hij zelf onder vuur ligt inzake de zware verdenkingen, dat zijn campagne-team contact had met de Russische overheid - wat hoogstwaarschijnlijk zo was - doet hij aan afleidingsmanoeuvres en geeft hij de hoffelijke, integere ex-president Barack Obama nog een flinke tik na. Deze dolk in de rug is ongepast en compleet uit zijn duim gezogen. Volgens het geïrriteerde stekelvarken in het Witte Huis zou Obama hem telefonisch hebben afgeluisterd, maar dat is onzin, wat de FBI heeft bevestigd. Toen verzon Trump dat Obama dat via de Britse geheime dienst heeft laten doen, wat nog onwaarschijnlijker is.
Als je zoveel beren op de weg ziet en zoveel complottheorieën verzint, dan ben je geestelijk labiel en volgens mij ongeschikt om nog langer al fakend de Amerikaanse president te kunnen zijn.

De FBI-directeur James Comey heeft het onderzoek naar de onwettige band tussen de Trump-campagnetop en de Russische overheid ten tijde van de campagnestrijd geopend. Comey zegt dat Vladimir Poetin Hillary Clinton haatte en dat hij daarom roet in haar eten heeft gegooid. Het maakte Poetin niet uit wie er zou winnen, als zij maar niet zou winnen. Dus hebben de Russen de Amerikaanse verkiezingen gehackt. Het is nu aan de FBI om daar de bewijzen voor te leveren en dat ze die zullen vinden, is zeker niet ondenkbaar, ook al proberen de Russen al geruime tijd alle sporen uit te wissen, waar ze meesters in zijn, denk aan MH17.

Ondertussen blijft Donald Trump olie op het vuur gooiende tweets versturen, zodat hij zijn kleuterklasniveau van regeren nog kan doorzetten, want ik vrees dat de lagere school er niet in zit.

Schrijver: Joanan Rutgers, 22 maart 2017


Geplaatst in de categorie: politiek

4.6 met 5 stemmen 79Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 mei 2017
Ik reageer vooral op de stupide tweets en de nare handelingen van mister Trump himself, die zijn 70-jarige ego belangrijker vindt dan het welzijn van de aarde en de onderlinge harmonie. Er zitten kopstukken bij de media, die stuk voor stuk duizendmaal intelligenter zijn dan de ijsheilige Trump. Ik denk dat de gewiekste redenaar Trump jou ingepalmd heeft, dat had hij mij in het begin ook, geef ik toe, maar niet getreurd, Ton, je kunt echt uit zijn sekte-achtige beïnvloedingssfeer loskomen en een humaan ontgiftingsprogramma ondergaan, zodat je de boel weer helder ziet.
De creep in kwestie gaat binnenkort helemaal door de mand zakken, wat ik je brom.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
24 maart 2017
ik haat de media die intelligente mensen als jij en anderen met hun dis-informatie en selectieve nieuwsvoorziening zo verstoken houden van wat er werkelijk aan de hand is..
en zo voederen met leugens, dat er geen beginnen meer aan is om dit web van illusies te weerleggen..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)