Inloggen
voeg je column toe

Columns

Roze Vaticaanstad

Onlangs is de Italiaanse politie binnen gestormd bij een oud gebouw van de roomse rakkers in Rome. Omwonenden klaagden over geluidsoverlast. Het gebouw is van de secretaris van kardinaal/aartsbisschop Francesco Coccopalmerio, geboren op 6 maart 1938 in San Giuliano Milanese. Francesco is de president van de Pauselijke Raad voor de Wetteksten en Geloofsleer, waar o.a. het seksueel misbruik door geestelijken wordt onderzocht. Francesco heeft zijn secretaris voorgedragen om bisschop te worden, maar dat gaat inmiddels niet meer door, gezien de homoseksuele orgie, waar de secretaris aan mee heeft gedaan.

De politie schrok zich het apezuur toen ze allemaal naakte geestelijken met elkaar de homoseksuele seks zagen bedrijven. Bovendien waren de meesten onder invloed van harddrugs en alcohol. Die drugs hadden ze met een dienstwagen van het Vaticaan naar binnen gesmokkeld, omdat die auto's nooit worden gecheckt. Dat is nu wel anders geworden. De leukebroeders worden weer als potentiële boeven gezien, wat ze altijd geweest zijn. Ook ene kardinaal Pell ging al in de fout en die wordt net als Coccopalmerio op non-actief gesteld en naar een achteraf gelegen klooster gestuurd. Dat gebeurde ooit ook met de Nederlandse bisschop Bär, die er ook homoseksuele activiteiten op na hield.

Zo valt het Vaticaan steeds meer door de mand en komt de roze aap steeds meer uit de schijnheilige mouw. Heel veel oude kerkrichtingen en godsdiensten staan haaks op een humane en gezonde omgang met de seksualiteit. Dat komt met name door het absurde, door seksueel-gefrustreerden bedachte zondebesef. Alle kerkleren zijn ouderwets en des duivels en sado-masochistisch. Uiterlijk doen de kerkleraren alsof ze a-seksuele eunuchen zijn, die helemaal met hun ideeën van God vergeestelijkt zijn, maar dat is pure poppenkastmisleiding. Uit het zicht en in het geniep doen ze rustig alles wat ze anderen verbieden. Het feit dat de roomse elite nog steeds het homohuwelijk weigert te aanvaarden en homo's niet toestaat om ter communie te gaan is te wanstaltig voor woorden. Zij weigeren openlijke homo's mee te laten doen met de eucharistievieringen, terwijl zij zelf als verstopte homo's trots op de eerste rij staan te pronken.

Maar het einde van de klerikale hoogmoedswaanzin is in zicht. Er is al zoveel door wereldwijde schandalen afgebrokkeld, dat het eens zo machtige bolwerk nu in feite nog een ruïne met zombies is. De kerken, die nog in gebruik zijn, worden nog maar amper bezocht door bijziende, oude besjes met schorre kraakstemmen en versleten knieën. Paus Franciscus is woedend op de branieschoppers, want die ziet dit als de ondermijning van zijn gezag.
Al die godsdienstige instituten met hun geestdodende dogma's zijn één grote poespas en zo doorzichtig als maar kan. Door de onderdrukkende godsdienstregels krijg je ongezonde, verwrongen, gestoorde mensen. Dan zijn die homo-erotische excessen niet eens verwonderlijk, maar logisch verklaarbaar. Die homo-orgieën zijn op zich niet verkeerd, maar wel het depressieve milieu, dat daar de grondslag van is.


Zie ook: http://www.ad.nl/buitenla...in-vaticaan-opgerold~ab8b86dd/

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 juli 2017


Geplaatst in de categorie: psychologie

4.0 met 5 stemmen 74Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)