Inloggen
voeg je column toe

Columns

Aviko - Niet te vreten

Vorige week had AH alle soorten aardappelschotels van Aviko in de aanbieding. Ik dacht: laat ik eens proberen, en kocht een stuk of vier verschillende soorten.
Nu, er was wel wat bij dat wel enigszins smakelijk was, hoewel ik er niet enthousiast over ben en het waarschijnlijk geen tweede keer koop. Maar er was ook een gerecht bij, genaamd Oosterse zoete curry. Snel en smakelijk staat er op de verpakking. Het ziet er inderdaad smakelijk uit op de afbeelding en snel kan het ook wel, want het hoeft maar tien minuten in de koekenpan. Er zit ook kipfilet in. Met kipfilet kan bijna nooit wat misgaan. Als men de witte stukjes er maar af snijdt, wat kipkruiden of wat zout en peper erop, een minuut of zeven, acht bakken, dat is altijd lekker.

Maar bij Aviko slaagt men erin om zelfs de kipfilet vreselijk vies te maken. Ik nam een hap en wist niet hoe snel ik het uit moest spugen. Wat er verder in het gerecht zat, was ook niet lekker, zodat ik de hele boel in de groene container heb gegooid. Daarbij moest ik ook nog apart de kip eruit pulken, want dat mag niet in de groene container. Dus dat gedonder heeft men er ook nog bij. Aviko heeft ook nog een andere gerechten met kipfilet en ook hiervan is de kipfilet niet te vreten. Ik snap werkelijk niet hoe Aviko deze troep op de markt durft te brengen. Ik wilde dit even vertellen, zodat er misschien voorkomen kan worden dat sommige lezers zich een kat in de zak kopen.

Schrijver: A. Keukens, 13 juli 2017


Geplaatst in de categorie: voedsel

3.6 met 5 stemmen 139Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
A. Keukens
Datum:
12 december 2017
Natuurlijk mag dat. Iedereen heeft recht op zijn eigen domme mening.
Naam:
Karel Jong
Datum:
17 juli 2017
Werkt Keukens wellicht bij de Consumentenbond? Mag ik dit een beetje overbodig proza vinden?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)