Inloggen
voeg je column toe

Columns

Regels, wetten en aanslagen

Wat een idiote week zeg, wat een drama-week: het is zo zachtje saan bij de beesten af. Wordt er in Den Haag serieus overwogen het Wilhelmus in een nieuw jasje te steken, nieuwe teksten, nieuw muziekje en dan: moet het op school ook geleerd worden!
Zwemlessen gaan eraf, Wilhelmus gaat erin, straks krijgen we een vlag, met klompen en molens. Jawel! Want rood-wit-blauw is zo saai dan toch? Krijgen we daar weer regels en wetten voor. En dat terwijl de heren er dus nog steeds niet uit zijn voor wat betreft de formatie. Nee wel debatteren over het Wilhelmus en wat daarbij komt, maar formatteren, ho maar.

Intussen wel even een moeder het land uitzetten die het vertikte te vertellen waar haar kinderen zaten en dus alleen op het vliegtuig gezet werd. Hoe laag kun je hier zakken, soms, schaam ik me om inwoner van dit land te zijn, met slechts 1 ID kaart. Opnieuw een BSO medewerker in opspraak, kon niet van twee meisjes afblijven. Waar gaan we in vredesnaam heen hier? Enig idee? Naar de filistijnen echt waar!

Auto's worden in de hens gestoken of het niks is, idioten die niet op bed liggen als jij en ik dat wel doen, maar een hobby uitvoeren in de vorm van fikkie steken. Gadver! En dan al die stallen die maar in de hens vliegen, al die weerloze beesten gillen, konden geen kant meer op. Bah! Bah wat een nare week. En dan als klap op de vuurpijl rijdt er in Barcelona een vent in op het winkelende publiek op de Ramblas.

Ik weet niet hoeveel doden, jemig hoe diep moet je zakken, hoe ver moet je gaan om nog iets leuks te horen? Gewoon maar tussen een paar dronken gasten gaan zitten die een paar oude moppen gaan tappen!? Want bij mij is momenteel de humor heel ver te zoeken! Bah!

Schrijver: An Terlouw, 18 augustus 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 2 stemmen 71Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)