Inloggen
voeg je column toe

Columns

Laatste stuiptrekking van IS

IS is op sterven na dood, maar daar willen ze zelf niets van weten. Terwijl ze op apegapen liggen, doen ze nog steeds alsof ze kwieke macho's zijn. Aan realiteitszin ontbreekt het hen wel meer. Deze killers met reptielenbreinen zouden in hun eigen haatsferen moeten verstikken, maar in plaats daarvan projecteren ze hun eigen demonie op onschuldige westerlingen, die van hun vrijheden genieten.
Het IS-geboefte heeft in Irak al bijna anderhalf miljoen christenen vermoord. Qua denkvermogen zitten ze nog steeds in de middeleeuwen, toen de kruisridders tegen de islam ten strijde trokken. Hun zelfverklaarde Kalifaat is niet alleen flink afgebrokkeld, maar bestaat in feite niet meer of het moet als een fata morgana zijn, die zij alleen voor ogen zien. Door de vele gedeserteerden weten we dat ze in een hel leven en dat ze het leven van anders-denkenden ook tot een hel willen maken.

Bovendien is Allah bij geen van die bandieten en rovers te vinden. Omdat ze Allahloos zijn, doen ze zulke vreselijke dingen met hun medemensen, die zij op dualistische wijze als vijanden beschouwen, terwijl ze hen niets hebben gedaan. De enige reden is, dat de niet IS-ers hen stinkend jaloers maken. Zij zouden ook wel zo gelukkig als hun slachtoffers willen zijn, maar daarvoor zouden ze eerst aan een inwaarts diepte-onderzoek moeten gaan doen en dat vertikken ze vanuit hun hoogmoed en agressiviteit. Dat zou hen veel te veel tijd gaan kosten en veel te veel innerlijk lijden, wat ze liever vermijden ten koste van de vele onzinnig gemaakte slachtoffers.

Drie losers besloten om met een witte bestelbus op niets vermoedende toeristen in te rijden, met als doel om zoveel mogelijk mensen te doden en te schaden. Één van deze bendeleden is door de Spaanse politie doodgeschoten. Twee anderen zijn opgepakt, van wie één zich Driss Oukabir noemt, een Spanjaard van Marokkaanse afkomst.

Waarom denken die iq-lozen dat ze het recht hebben om zo extreem te reageren? Ik vermoed dat ze de gewelddadige delen uit de Koran voor hun vervloekte bestelbus hebben gespannen. Alleen de weinig overgebleven IS-ers bejubelen hun wandaden, vele miljoenen in de wereld verafschuwen hen, inclusief het grootste deel van de echte moslims, die weten dat vrede en nederigheid de ware weg is. Iedereen die een ander mens doodt, die doodt in wezen God. Te vaak ontaarden verbasterde geloofsideeën in schizofrene massapsychoses.

Minstens 13 overleden mensen en 90 gewonden, waarvan 3 Nederlanders. Een gruwelijk drama op La Rambla in Barcelona. Het zijn steeds weer teveel onschuldige slachtoffers teveel. Mensen van vlees en bloed, met mooie gedachten, mooie dromen en mooie toekomstplannen. Zomaar door drie vrij rondlopende krankzinnigen van hun leven beroofd. Opgeëist door IS, die die drie lafbekken 'hun soldaten' noemt. In mijn opinie zijn soldaten krijgers, die eer en moed in hun vaandel dragen en niet valsheid en lafheid. Wat een geniepige schijtluizen om onbewapende mensen op zo'n eerloze manier te grazen te nemen!...

Maar de Sagrada Família van Antoni Gaudi staat nog fier overeind en na een eerbiedwaardige rouwperiode zal Barcelona weer net als daarvoor het leven frank en vrij oppakken, want het leven dient gevierd te worden, ondanks kwaadwillende sujetten, die roet in het heerlijke eten willen gooien. Dan zetten we de luidsprekers op voluit, terwijl we 'Barcelona' van Freddie Mercury en Montserrat Caballe afspelen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 18 augustus 2017


Geplaatst in de categorie: misdaad

4.0 met 2 stemmen 137Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
19 augustus 2017
Gewoon alles doen wat we normaal zouden doen, zegt Rutte dan. Maar het is wel zaak extra waakzaam te zijn op drukke plekken in populaire steden op tijden dat er spits is of dat er evenementen zijn. In dat geval is een omweg via de kortste route wellicht de moeite van het nemen waard.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)