Inloggen
voeg je column toe

Columns

Onthullende spionage uit het hol van de leeuw

Donald Trump is razend en des duivels, omdat hij door een gewiekste infiltrant is ontmaskerd.
De spion in kwestie is de Joodse schrijver/journalist/columnist Michael Wolff, geboren op 27 augustus 1953 in New Jersey. Michael studeerde aan de Columbia University in New York City en hij schreef in zes jaar tijd ruim 600 columns voor het New York Times Magazine. Michael schreef o.a. een vernietigende biografie over de extreme rijkaard Rupert Murdoch, de aartsrivaal van Donald Trump. Dat was waarschijnlijk ook de reden van het feit dat Michael makkelijk tot het Witte Huis toegang kreeg. Donald rook geen gevaar. Michael verbleef dagenlang op een bank in een hal, vlakbij het kantoor van Donald. Hij interviewde honderden medewerkers van Donald en zelfs Donald zelf.

Op 5 januari 2018 is Michael's boek 'Fire and Fury: Inside the Trump White House' in de verkoop gegaan. De onthullingen zijn ontluisterend.

Velen rondom Donald vinden hem een kind, die continu directe bevrediging nodig heeft. Ze vinden hem unaniem zo dom als een watermeloen. Donald leest niet en hij luistert niet. Donald is een dementerende, halve analfabeet, die zijn presidentschap uitsluitend ziet als een manier om zichzelf nog meer te verrijken. Zijn dochter Ivanka wil de eerste presidente worden. Die heeft ongeveer dezelfde tik van de molen. Donalds campagneteam pleegde landverraad en hij eet cheeseburgers in zijn bed. Overigens slaapt hij gescheiden van zijn vrouw Melania, wat ook behoorlijk te denken geeft. In de verkiezingsnacht huilde Melania van groot verdriet en was Donald uiterst wanhopig. Hij wou namelijk helemaal niet president worden, hij zag het enkel als een publiciteitsstunt en hij dacht te verliezen van Hillary Clinton. Hij hoopte op de financiële voordelen van een bijna-presidentschap.
Hij leest de dossiers niet en hij bladert ze niet eens door. Hij reageert louter dierlijk intuïtief. Hij is heel zeker van zichzelf, maar dat zijn de meeste psychopaten ook.

Donald eet het liefste bij McDonald's (als egocentrische pias denkt hij waarschijnlijk dat hij dat voedselbedrijf beheert, gezien de naamgeving!), maar volgens mij kun je daar beter niet gaan eten als je bang bent om vergiftigd te worden. In feite is Donald boven op zijn leeghoofd volkomen kaal, maar hij deed een zeer kostbare hoofdhuidreductie. Hij gebruikt finasteride, een middel tegen haaruitval, met zware fysieke en psychische bijwerkingen (niet handig voor een president met zoveel macht!), en noodlottige erectiestoornissen, wat zijn alleenslaperij verklaart. De fysieke tekortkomingen voor Melania ten spijt.

Verder interesseert hij zich bar weinig voor de Amerikaanse grondwet, die hem hooguit verveelt. Tijdens een telefoongesprek noemde Rupert Murdoch hem een 'fucking idiot!', vanwege zijn migratiebeleid. Hij heeft Michael veel te laat de toegang tot het Witte Huis geweigerd, met alle desastreuze gevolgen vandien.

Het is inmiddels meer dan duidelijk dat Donald een incapabele president is, die op zijn gewichtige positie van toeten noch blazen weet. Hij is per ongeluk op die positie terecht gekomen. Het is de waanzin ten top. Ondertussen gijzelt hij die arme, verdrietige, tekortkomende Melania, wat op zich al een crimineel feit is, waarvoor hij uit zijn functie gezet moet worden. Hij misbruikt haar als protserig boegbeeld en showqueen. Deugniet Donald kan de pot op!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 7 januari 2018


Geplaatst in de categorie: politiek

3.5 met 8 stemmen 109Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Hanneke van Almelo
Datum:
8 januari 2018
Hoi Joanan! Ik ben Ton niet, hoor, maar dat terzijde.

Om de president van de USA te verdedigen voel ik niets voor. Dat is niet mijn business en dat ga ik dus ook niet doen. In mijn reactie ging het mij om het verschijnsel gifspuwen in een column. Ik vond dat opvallend en een beetje ergerlijk, omdat columns meestal een soort reflectie vertegenwoordigen, maar blijkbaar niet altijd.

De opmerking "Dat stemt tot reflectie bij mij" geldt nog steeds. Want ik ben er nog niet achter waarom ik gifspuwen in een column irritant vind. Dat heeft niets te maken met de persoon die het onderwerp is van de column, maar alles met hoe de stijl op mij inwerkt. Mijn business dus.

En zo zie je, een column die voor mij op het eerste gezicht niet tot reflectie stemt, doet dat uiteindelijk toch. Missie geslaagd :-)
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 januari 2018
Dit is inderdaad column nr. 1639. Daar valt niet aan te tornen. Gifspuwen tegen deze echt dodelijk giftige gifkikker is bij meer en meer intellectuele en intuïtieve mensen volop doorgedrongen. Je gaat niet op de inhoud in, net als de dagcolumnist Ton. Kijk je soms op tegen mensen met veel macht? Snel afleren. Ik heb Ton ook al eens om een inhoudelijke verdediging van Trump gevraagt. Jij mag het ook proberen.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
7 januari 2018
Leuk, zo'n roddelrubriek, die hadden we nog niet.
Ik las ook al een soortgelijk stukje van Bert Wagendorp in de Volkskrant. Smakelijke kost voor smullend Nederland: heel holland kakt.
Ook interessant om te zien hoe machtig het 'gewone twittervolk' zich voelt dat er eindelijk iemand in het Witte Huis zit waar het veilig overheenpissen is, omdat het in groepsverband zo'n bevredigende roes geeft.
Jammer dat niemand in de smiezen heeft hoe Hillary, Barry, Robert, James en George S zich vanaf het begin tot doel hebben gesteld (toen ze tot hun verbijstering Donald zagen winnen) (en zichzelf zagen verliezen) via de MSM (mainstreammedia) het hele arsenaal van goedgelovige sukkels te mobiliseren teneinde het 25-ste amendement van de US grondwet te kunnen activeren.
Veel succes, mijn zegen heb je.
Maar pas op voor wat je wenst.
En verslik je niet in de zoete koek..
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
7 januari 2018
Een koekje van eigen deeg voor een man die zich president durft te noemen, maar die de titel in het geheel niet waard is. Hij regeert by twitter met iedere dag weer opnieuw wereldbedreigende ongenuanceerde uitspraken die kant noch wal raken. Een genuanceerde column over die man, die ik overigens op deze site op 14 november 2016 wel heb geschreven, is niets meer of minder dan een vlag op een grote modderschuit. Trump is zelf nog nooit betrapt op enige nuance, en is het wat mij betreft ook niet waard met enige nuance nog benaderd te worden.
Naam:
Hanneke van Almelo
Datum:
7 januari 2018
Joanan, is dit een column? Het komt op mij over als gifspuwen. Dat stemt tot reflectie bij mij.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)