Inloggen
voeg je column toe

Columns

Onbegrijpelijke acties.

Als iemand nog iets snapt van alle idiote dingen die tegenwoordig het nieuws halen, dan neem ik daar graag les! Om te beginnen spelen de ziekenfondsen Russische Roulette met ons geld, zetten in op de fabricage van de zo langzaamaan peperdure medicijnen! Het moet toch allemaal niet gekker worden? En dan zegt zo’n hoge ome van CZ dat het geen zin heeft om hier iets tegen te doen? Omdat andere grote bedrijven zoals Menzis en het Zilveren Kruis daar ook aan meedoen?

Als mijn buren Chili eten, dan ga ik dat toch ook niet doen, kom op zeg!

Vervolgens komt er tevens in het nieuws van het AD te staan dat de makers van de Kolonisten van Catan hebben besloten om: het woord Kolonisten weg te laten!? Dit om bepaalde groeperingen niet tegen het hoofd te stoten! Tjonge jonge wat zijn we weer lekker bezig om ons druk te maken over de idiootste dingen die het nieuws halen!

Mens erger je niet, ga ik zo uit de kast halen!

Dat gedoe met die zorgverzekeraars moet zo zoetjesaan afgelopen zijn, mensen liggen aan de geeuwhonger om de peperdure rekeningen te betalen, en zij spelen met ons geld! Potverdorie waar wonen we nou eigenlijk! Men zegt toch: eigen volk eerst? Maar hoe komt het dan dat: mensen die het niet kunnen betalen niet eens de maandelijkse premie hoeven te voldoen?

Heet dat nou ook pesten? Dan pak ik er een spel kaarten bij, want dat speelde ik vroeger met de kinderen, pesten met een spel kaarten! Het zal me alles benieuwen wanneer dit spel ook in de ban gaat want pesten is ook al not-done.

Dan kan ik altijd nog mikado gaan spelen daar kan volgens mij toch echt niemand over vallen!

Deze column is zaterdag live te horen op de LOK

Schrijver: An Terlouw, 5 apr. 2018


Geplaatst in de categorie: maatschappij

4,0 met 2 stemmen 97Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
17 apr. 2018
Graag gelezen An deze.
Naam:
An Terlouw
Datum:
7 apr. 2018
Ha Ton, jazeker spelen we die nog, net als ganzenbord, wat welliswaar andere regels heeft meer gericht op de leeftijd van het kind waar je het mee speelt! En ja, reacties komen er ook, ik ben vaker te horen omdat twee columnisten om gezondheidsredenen moesten stoppen!
Naam:
Ton Hettema
Datum:
7 apr. 2018
Ha die An, lekker stukje erger je nieten.
Leuk dat je nog die spelletjes hebt (en speelt?).
Mikado, en dan stiekem een zetje tegen de tafelpoot geven als een ander met zweetdruppels in de handen probeert om de 'keizer' (de Mikado) vanonder een hele laag dwarsbalken te futselen.
Krijg je wel es reacties op je radioöptredens? ;)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)