Inloggen
voeg je column toe

Columns

Het loont altijd!

Er zijn van die maanden dat alle lampen in huis de geest geven, nee niet de geest uit de fles, die heeft daar nooit ingezeten, maar alle lampjes gaan stuk voor stuk kaduuk, stuk, kapot of laten het afweten! Dat kan natuurlijk en is op zich helemaal niet vreemd, zeker niet als bijvoorbeeld in de keuken, waar nou eenmaal regelmatig lampjes branden, ze ook niks meer doen als je aan de knop zit.

Drie stuks binnen twee weken, dus de brand-duur komt aardig uit op deze manier denk ik dan. Nou kochten we een jaar of twee een karton waar twaalf van die lampjes opzaten, maar inmiddels is die kaart bijna leeg en zonder lampen in huis is geen fijne actie, die hebben we graag op voorraad, juist!

Zo trekken we er vandaag, ondanks de behoorlijke waterkou, op uit om onder andere die lampjes aan te schaffen, vanwege de voorraad nietwaar? In winkel nummer 1, hebben ze niet wat we nodig hebben, maar er zijn meer winkels die dit soort dingen verkopen en dus, richting de Gamma, waar we ze wel zien liggen, maar ze daar laten! Wel een mooie bus verf meegenomen die drastisch was afgeprijsd, dus dat was weer een meevaller, de prijs van de lampjes daarentegen loog er niet om!

Winkel nummer drie, daarvan verschoten we van kleur, voor twee van die mini gevalletjes betaalde je daar €6. Da’s geen grapje meer en ook die lieten we voor wat ze waren! De duurste zaak sloegen we over, omdat we wisten dat ze daar zeer zeker te duur waren en trekken dan maar naar de Action. Niet geschoten is altijd mis tenslotte.

Daar liggen ze, stapels van die verpakkingen, zes stuks voor €1.19, nou dat was natuurlijk kat in het bakkie, we namen twee verpakkingen mee en kunnen voorlopig vooruit. Maar weet je, als je erover nadenkt: €6,- voor twee lampjes tot €1.19 voor zes lampjes. Zo zie je maar, het loont altijd om een rondje winkels te nemen, want het is echt niet zo dat, terwijl ze middels reclame aangeven de goedkoopste te zijn, dat ook daadwerkelijk zijn!

Schrijver: An Terlouw
29 december 2018


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 46Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)