Inloggen
voeg je column toe

Columns

Hele nare berichten

Na het boodschappen doen, waarin we natuurlijk werden geconfronteerd met diverse sirene’s, waar we geen aandacht meer aan besteden dit omdat het meer gewoonte dan uitzondering is, komen we thuis en lees ik waarom er zoveel kabaal was....het treinverkeer tussen Capelle en Nieuwerkerk ligt stil, vanwege een trein die stilstaat!

Natuurlijk staat er vaker een trein stil maar verder nieuws leert dat: de trein stil staat vanwege een vermoedelijk geval van zelfdoding, potverdorie. Dat is raak, dat komt binnen en ineens denk ik aan de treinbestuurder, die nooit meer op tijd kon remmen, die dit tot het einde der dagen met zich meedraagt. Dat het slachtoffer dit als ultieme oplossing koos is erg, maar ik voel meer mee met de mensen die er getuige van waren!

Waar nog bijkomt dat zo’n enorme dreun er vast voor zorgt dat de aanblik te erg moet zijn voor woorden. Horror op de rails, een luguber verhaal, een verschrikkelijk scenario en hoe ver ben je gezonken dat dit de enige oplossing was, hoe diep was de ellende, hoe erg was je eraan toe, dat alleen dit nog in je opkwam?

Was er niemand die je in vertrouwen nam, was er niemand waar je mee praten kon, was er niemand die je tegenhouden kon? Een bijzonder triest verhaal met een meer dan trieste afloop, voor meer dan jou alleen.....en ineens komt er in beeld: kind springt tijdens een wiskundeles uit het raam, omdat ze gepest werd.

Potverdorie wat gebeurd er toch allemaal...wat een narigheid, wat een lugubere toestanden, daar is de staking vanwege het klimaat niks bij. De zon schijnt stalend, de dag begon geweldig en dan dit nieuws, ik ben van slag.

Schrijver: An Terlouw, 13 feb. 2019


Geplaatst in de categorie: overlijden

3,5 met 2 stemmen 91Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)