Inloggen
voeg je column toe

Columns

Geloof aan de lijn!

We herdenken mensen in Mei, die vielen voor het land, we houden stille tochten voor zinloos geweld, dwazen belanden in de cel, voor welke wanddaad dan ook en dan het misbruik in de kerk, de paus die ditmaal zonder hoofdletter wordt geschreven, want hoofdletters gebruik je als je iemand op een voetstuk plaatst, als iemand hoog staat, maar ook, als iemand het verdient!

De talloze misdienaars die slachtoffers werden van het walgelijke misbruik, komen er nu voor uit, hebben het lef gehad hun mond open te doen, jaren en jaren later, de paus zegt: dat het onderzocht moet worden, diezelfde paus zegt dat al langer en het heeft verdraaid veel weg van een regeringspositie. Er wordt gepraat, maar uiteindelijke besluiten worden weer teniet gedaan en de slachtoffers hebben dezelfde rol als de mensen in Groningen, die hun huizen langzaam maar zeker in de grond zien zakken.

Die mensen horen ook elke keer weer: dat er naar gekeken wordt, ze worden dus aan het lijntje gehouden want daar: is iedereen blijkbaar verdomd goed in, ik vraag me af of die mensen er ergens een cursus voor hebben gevolgd, nou dan zijn ze cum laude geslaagd! Aan het lijntje houden daar is het overgrote deel van die mensen geweldig in!

De paus hoort er ook bij, de regering eveneens en als we nagaan dat er elke nacht wel een granaat of iets dergelijks afgaat bij een geldautomaat, dan denk ik: waar gaan we heen, dat zijn dingen die niet aan een lijntje vastzitten, niks hoor, die idioten knallen de boel uit elkaar en hoppekee, zo kom je ook aan geld!

Misbruik, vandalisme, moorden, doodslag het hoort bij de tegenwoordige tijd, maar hoe je het ook omschrijft, ik kan er niet mee omgaan, ik ben m’n geloof kwijt!

Schrijver: An Terlouw
27 februari 2019


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 163Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)