Inloggen
voeg je column toe

Columns

Of we het ooit snappen?

Dat Nederland ook al zwoegt onder de hitte, het zal niemand zijn ontgaan, dat mensen klagen over de hitte, we horen niet anders, dat men wordt gemaand te drinken, is een goed voornemen wat we allemaal (voor het grootste deel dan toch) ook doen, water drinken is de beste optie, je koelen eveneens! Zelf zit ik met een zeer handig gevalletje, waar water in kan om je nat te sproeien, en een ventilatortje erboven om als dat nodig is, te koelen.

Is dat nodig!? Jazeker is dat nodig, ik spray dan ook de oedeemkousen die mijn armen bedekken lekker vochtig en laat het opdrogen! Water, we kunnen niet zonder maar toch schijnen er mensen te zijn die daar een andere mening op nahouden! In onze stad, misschien wel hier vlakbij, hebben idioten een hond op het balkon achter gelaten!

Het beest in de brandende zon, zonder schaduw, zonder water, zonder wat dan ook! Godzijdank zagen mensen in de omgeving het dier uitgeput liggen en waarschuwden de politie, die meteen in actie kwam! Het beest werd er weggehaald en naar een dierenarts vervoerd! Waar hij in eerste instantie deze actie leek te hebben overleefd, moesten we vanmiddag horen dat ie het niet gehaald had!

Teveel een aanslag op het hele lijf met deze voor mensen al bijna een onmenselijke hitte, maar een dier op deze wijze achter te laten is wel zo afgrijselijk misdadig, dat; als die eigenaar er alleen afkomt met een bekeuring ik dit ver onder de maat vind! Dit is wel zo afschuwelijk dat je geen knip voor je neus waard bent!

Zo iemand mag nooit en te nimmer meer een huisdier houden, nog geen kanarie!

Schrijver: An Terlouw
25 juli 2019


Geplaatst in de categorie: dieren

3.8 met 6 stemmen 433Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
catrinus
Datum:
10 augustus 2019
Beste An,je bent veel, echt veel te mild voor dat soort onmensen. Echt geen straf is te hoog voor dit soort beesten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)