Inloggen
voeg je column toe

Columns

Nee hoor, regels gelden niet voor Mark!

Tot mijn verbijstering haalt de belastingdienst wederom het nieuws, neen, dit maal niet vanwege al die ouders die te grazen zijn genomen door deze dienst, maar onze premier haalt negatief het nieuws. Wat is het geval? Wel Mark rijdt in een auto van onze belastingcenten, oh dat begrijp ik nog wel (een beetje dan) en daar waar we hem soms op de fiets zien rijden, die enkele keer, ook dat telt mee met het feit dat Mark reiskostenvergoeding ontvangt. Dat is te absurd voor woorden, dat zou helemaal niet moeten mogen, maar het gebeurt dus wel.

In een reactie laat hij weten niet voornemens zijn de € 20.000 terug te betalen ook, fijne houding van hem zeg, waarom wordt dat niet teruggevorderd, net zoals (ten onrechte) de toeslagen van de ouders die ze kregen voor de kinderopvang?

Je zegt en denkt toch: gelijke monniken gelijke kappen, waarom gaat dat niet op als je een pluche stoel bezet houdt? Het slaat nergens op, volkomen ten onrechte krijgt hij reiskostenvergoeding, terwijl hij een auto-met chauffeur heeft van de overheid, dan krijgt ie dus gewoon dubbelop. Dit ruikt, neen, dit zaakje stinkt en ik vind dat hij zelf een grote jongen moet zijn en dit bedrag terug dient te geven aan de belastingdienst!

Jammer dat de Sint weg is met zijn Pieten, hij zou makkelijk in die zak hebben gepast!

... Mark Rutte, auto en chauffeur van “de zaak”, ontvangt ook reiskostenvergoeding! ...

Schrijver: An Terlouw
7 dec. 2019

4,0 met 1 stemmen 898Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)