Inloggen
voeg je column toe

Columns

MOET BARBERTJE HANGEN

Moet Barbertje (Femke) hangen of niet? Volgens mij kon Femke niet zo veel anders dan ze heeft gedaan. Oké er zijn inschattingsfouten gemaakt door het bestuur en de politie en waar het mis is gegaan zal wel duidelijk worden.
Natuurlijk heeft Femke (Groen Links) een onuitgesproken sympathie voor de demonstratie en dat werd op vileine manier aan haar voorgelegd door Eric Dijkstra in Op1. Ook Willemijn Veenhoven had de messen iets te scherp geslepen.
Het duo heeft voor mij een beetje afgedaan. Ze waren overduidelijk geïnstrueerd om Femke te fileren en kijkcijfers te scoren of een scoop van het publieke bekend maken van haar aftreden - live in de uitzending.
Helaas voor hun Femke hield stand.

Femke bleef opmerkelijk kalm en correct en legde het meerdere keren aan het duo uit, wat geen echte ingang kon vinden om haar te slopen. Ach er zijn overduidelijk inschattingsfouten door meerdere personen gemaakt. En natuurlijk heeft de Telegraaf het via WNL al openlijk over aftreden. En die gevulde dame van de FvD natuurlijk ook. Die valse hyena’s. Als ze bloed ruiken slaan ze toe, vooral links bloed.

Ach, ik ga niet zoals ik in een beschouwing las haar man, die van half-Chinese afkomst is en een nep pistool heeft gehad, er bij halen en de kinderen, de hond en het feit dat ze wel een wijntje lust of waar ze ook dan maar woont en haar eerdere huis goed heeft weten te verkopen of andere persoonlijke zaken. Die doen niet ter zake en het is merkwaardig zoiets op te sommen. Maar goed ieder zijn eigen stijl. Het feit blijft dat er inschattingsfouten gemaakt zijn en we hebben weer iets om ons druk over te maken. Een relletje is geboren en zal breed uitgemeten worden.

Maar moet Barbertje hiervoor hangen? Krijgt de Telegraaf haar zin? Hopelijk niet.

Schrijver: catrinus
5 juni 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.5 met 4 stemmen 95Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)