Inloggen
voeg je column toe

Columns

Herfstige Verkiezing

Het gekke van de Amerikaanse verkiezingen is dat hier de vele nietszeggende Amerikadeskundigen bij de programmering van tv programma’s, als paddenstoelen, de grond uitschieten. Echt ik wist niet dat ons kleine landje zo veel van die wazige figuren had.
Vast en zeker zal er in het weerbericht ook eentje zijn opgetrommeld om uit te leggen welke invloed de hoge en lage luchtdrukken zullen hebben op de opkomst en omtrent de winstkansen van een van de kandidaten.

Hier bij mij thuis hebben we ook zo’n deskundige – inderdaad dat ben ik. Mijn mening sluit naadloos aan bij de landelijke mening van de deskundigen namelijk dat het nog een poosje onzeker blijft wie er zal gaan winnen. Sleepy Joe Biden lijkt op een lichte voorsprong te staan, maar het kan nog net zo goed andersom blijken te zijn. Lying tricky Donald Trump heeft al gewonnen volgens eigen zeggen.

Kortom we weten het niet – ik zou er ook zo een hele avond mee kunnen vullen. Ach ik laat het maar bij deze, laten we eerlijk zijn, toch bescheiden column – al boring genoeg lijkt me.

Schrijver: catrinus
5 november 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 4 stemmen 134Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)