Inloggen
voeg je column toe

Columns

KNVB

KNVB

Ook de Gezondheidsraad en het RIVM hebben zich aangesloten bij de klacht van de KNVB over de Snollebollekes reclame van supermarktketen Jumbo.

‘Mensen voelen zich overvallen’, zegt RIVM Preventiecoach Bert van Dissel, de broer van.
‘Vooral het afweersysteem van de 70 plus gevaccineerden raakt door de herhaaldelijke blootstelling aan de debiliserende werking van deze commercial totaal van slag.
Van Dissel vreest dat voortdurende aansporingen om van links naar rechts te gaan, zonder duidelijk in voorwaartse richting vooruitgang te boeken, een blijvende kramp in de preventieve werking van het vaccin tot gevolg kan hebben.’
Ook waarschuwt hij voor de frequente aanblik van een euforische Frank Lammers in een wapperend stuk textiel, die korte tijd na de tweede prik verwoestend kan zijn voor de aanpak van het virus. ‘Het is niet denkbeeldig dat we van scratch af aan opnieuw kunnen beginnen’

Psychiater J.M.Zieleman, komt in zijn praktijk sinds kort een verontrustend aantal nieuwe patiënten tegen die al bij de eerste tonen van het betreffende lied plotselinge verschijnselen van PTSS vertonen en in een diepe depressie wegzinken.

Op advies van Viola Holt wijst de Gezondheidsraad er op dat eenieder die na het bekijken van deze Jumbo reclame met een gevaccineerde in aanraking komt gevaar loopt om gemagnetiseerd te worden, verstrikt te raken in het autistisch spectrum of via de chip van Bill Gates mentaal gereset achter te blijven.

Sywert van Lienden maakt zich zorgen en biedt aan om via zijn Alliance in China een grote order nog nader te bepalen hulpmiddelen te plaatsen. Uiteraard om niet en voorgefinancierd door het ministerie van VWS.

Schrijver: Trawant
10 juni 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 1 stemmen 169



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)