Inloggen
voeg je column toe

Columns

Rotte appels

Dat het stadion in München niet voor de regenboogkleuren ging, is maar gedimde symboliek, maar dat de regering van Hongarije geleid wordt door ouderwetse, conservatieve, tirannieke, geloofsgestoorde, intolerante haantjes is werkelijk ernstig. Dat de president daar, die machtswellustige Viktor Orbán, van lotje getikt is, is duidelijk het geval. Veel machthebbers blijken knettergek te zijn en wanen zich door hun extreme geld en goed onaantastbaar en meer dan de meeste andere mensen. Ze worden vaak door hun soortgenoten gedekt, geprezen en in de hoge luxesferen gehouden. Hun keurige toneelspel is allemaal aangepast gedrag, wat hen met de paplepel is ingegoten. Hun ouders en voorouders hebben het ook altijd zo gedaan en dus denken ze dat het wel okay is. Zo werkt indoctrinatie nu eenmaal en indoctrinatie in de kindertijd werkt het allersterkste. Dat zag je bijvoorbeeld aan die IS-kindsoldaten. Nu kom ik op de anti-homowet in Hongarije, die het verbiedt om minderjarigen voorlichting te geven over homoseksualiteit en geslachtsverandering. Die achterlijke wet moet er dus voor zorgen om bepaalde kinderen te onthouden van wezenlijke informatie over hun identiteitsvorming. Die discriminerende wet sluit homoseksuele kinderen/mensen uit, want ze mogen zich nergens mee identificeren, ze moeten zich dus aanpassen aan de hetero-seksuele wereld, die hen als norm wordt opgedrongen. Minderjarigen zijn iedereen onder de 18 jaar.

Hoe is het toch mogelijk dat er steeds weer van die complete gekken opduiken, die aan psychische terreur op grote schaal willen gaan doen? Onkruid vergaat niet en dit soort onkruid zit heel diep geworteld bij sommige groeperingen. Zij willen hun wil aan anderen opdringen, zoals veel gelovige organisaties dat ook vaak doen, enkel overtuigd van hun eigen gelijk en niet bereidt tot inkeer, zelfreflectie en transformatie. Nu leg ik even de hardnekkige dwingelandij van de dictator Viktor Orbán onder het vergrootglas. Viktor (de naam van een valse herdershond!) is geboren op 31 mei 1963 in Székesfehérvár, maar nu komt het, hij is lid van de Hongaarse Gereformeerde Kerk! Deze ras-calvinist verziekt het Hongaarse volk met oer-calvinistische, anti-homoseksuele verordeningen. Dat hele calvinisme is zo ziek als de pest en daarmee wil hij de Hongaren besmetten. Deze gevaarlijke godsdienstgestoorde gebruikt de Hongaarse grondwet, waarin staat, dat de 'traditionele familiewaarden' beschermd worden. In naam van de tradities zijn in de geschiedenis al vele misdaden en moorden gepleegd. Conservatieve stijfkoppen hebben egoïstische voordelen bij hun traditionele voortzettingen. Hun extreme welvaart en rijkdom is gebaseerd op het in stand houden van ouderwetse ideeën en uitvoeringen. Het zijn volkomen leugenaars, die enkel voor hun eigen gewin anderen knechten, doodzwijgen en zelfs uitroeien, eerst via absurde wetten, zoals de nazi's dat ook deden.

En denk maar niet dat het zo'n vaart niet zal lopen, want er worden in o.a. Hongarijë homoseksuelen met messen gestoken en wat niet al. De 25-jarige lesbienne Szonja Zsiros stelt, dat er door de anti-homowet nog meer groeiende homohaat in Hongarije zal komen. Szonja is uit Hongarije naar Leiden GEVLUCHT. De vrouw van Viktor is de juriste Anikó Lévai, geboren op 15 augustus 1963 in Szolnok. Hun kinderen zijn; Rahel (1989), Gáspár (1992), Sára (1994), Róza (2000) en Flora (2004). Rahel is getrouwd met Tyrcz Istvan, de 32-ste rijkste persoon van Hongarije. Hun drie kinderen zijn; Aliz, Anna Adele en Bartalan. Gáspár was leider van een charismatische, christelijke beweging. Anikó en haar kinderen zijn Rooms-Katholiek. Het gezin staat op de foto met paus Benedictus XVI (Ratzinger). Het schijnt zelfs dat Anikó de meest invloedrijke persoon van Hongarije is. Die invloed wordt haar dan door de vele, ja-knikkende dommerikken gegeven. Religie en politiek zijn vaak op duivelse wijze met elkaar verweven. De homohaat van calvinisten en roomsen komt voort uit de angst voor de ineenstorting van hun kwaadaardige overlevingssystemen, waarvan het zondebesef en de boetedoening gewiekste elementen zijn, die door menselijke bevrijdingssystemen teniet gedaan worden. Wanneer de LHBTI-gemeenschap vrij spel krijgt, blijkt dat het calvinisme en rooms-katholicisme totale illusies zijn, die heel veel schade, leed en doodslag hebben veroorzaakt.

Verder protesteert het Vaticaan tegen de Italiaanse anti-homofobie wet, die discriminatie van LHBTI-ers en gehandicapten strafbaar wil stellen. Dat is de zogenoemde Zan-wet, genoemd naar de homo-activist Alessandro Zan (1973, Rome). Het Vaticaan zegt dat deze wet in strijd is met het Verdrag van Lateranen, wat het Vaticaan in 1929 met Mussolini sloot. Ze verdedigen zichzelf dus met een wet tussen hen en deze fascistische leider. Zeg mij uw vrienden en ik zal zeggen wie u bent. Het is toch niet te geloven wat voor antieke flapdrollen daar in het Vaticaan ronddolen! En dan de hypocrisie van die nare, gerokte smurfen!, want wij weten allemaal wel hoeveel homoseksuelen er binnen de roomse clerus huist, namelijk 100%! Dark rooms genoeg in al die kathedralen, lege kerken en kloosters. Het is niet voor niks dat ze vrouwen in hun omgeving en posities weigeren. Daar hebben ze namelijk niets mee. Dat klikt niet. Veelzeggend is het feit, dat het Vaticaan de steun van Matteo Salvini krijgt, de extreem-rechtse leider van Lega. Het fascisme zit helemaal in het calvinisme en rooms-katholicisme ingebakken en zie daar dan ook de oerbron van het kwaad, dat Viktor met zijn stupide tronie de ruimte geeft. Het neo-nazisme rukt in allerlei vormen weer op en we moeten daarom extra waakzaam blijven. Daarom ben ik ook zo blij met een topvrouw als Ursula von der Leyen, die naar het Europees Hof van Justitie stapt. De nazistische veenbrand is nog niet geheel geblust. Het gevaar schuilt vaak bij de zogenaamde brave burgers, de laffe aangepasten, die zich meer dan anderen wanen en die hun boosheid en frustraties opstapelen en op onschuldigen projecteren. En het allerergste is, dat ze het niet bij projecties laten!...

Schrijver: Joanan Rutgers
24 juni 2021


Geplaatst in de categorie: psychologie

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 39Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)