Inloggen
voeg je column toe

Columns

Vakantie-uren op het landgoed

Oh nee, natuurlijk waren het geen vakantie-uren die opgenomen moesten worden, het waren gewone werkuren die ervoor genomen werden. Wel in het weekend natuurlijk want dan krijg je 200% uitbetaald, dat werkt zo als je voor een baas werkt immers…vakantie-werk- landgoed-vergadering uren, die moeten ze nog uitvinden als er gedeclareerd moet worden. Het is eigenlijk te bar en te bizar voor woorden dat: als mensen waarop gestemd is, niet samen uit een situatie kunnen komen dat er een weekendje landgoed voor ingesteld moet worden. Het is te idioot voor woorden dat gezien de kamers en vergaderzalen die ze al tot hun beschikking hebben er een zijstap gemaakt moet worden waar menig mens een soort van: op de knietjes zou gaan als het gaat om de locatie. Ik vind het te erg voor woorden dat er zoiets moet worden gerealiseerd omdat de rust en de omgeving goed zou zijn voor de gesprekken, ja me hoela!

Die rust kun je overal vinden, die omgeving niet maar ze zitten grotendeels binnen. En dan te bedenken bij wie die rekening gedeponeerd wordt, daar krijg ik nou kippenvel van. Het is te krom, te bar en te idioot dat mensen waarop gestemd is (helaas) mensen die ons land moeten regeren (dus niet) niet eens door dezelfde deur kunnen, maar wel door de deur van dat enorme landgoed? Stel: Mark en Sigrid alsook Wopke zitten op de kleuterschool, stel dat Wopke aan de haren trekt van Sigrid, dat de kleuterjuf zegt: we gaan dit op het landgoed even rechtzetten? Bij wijze van spreken natuurlijk. Ook in het bedrijfsleven, waar evengoed acties voorkomen dat mensen niet goed met elkaar overweg kan? Denk je dat er een baas is die zegt: we gaan hier even over praten op een landgoed want dan komt het wel goed?

Wie is hier nou gruwelijk de weg kwijt? Op tv zegt Jesse net: opnieuw verkiezingen, nee natuurlijk niet! Maar ik zeg: ja, ja en nog eens ja, al is het alleen al om te zorgen dat deze idiote waanzinnig dure landgoed-escapades voltooid verleden tijd zijn. Het moet niet gekker worden. Zet wat mensen daar neer die er oog voor hebben en die het verdienen, want die lui die er nou zogenaamd zitten te vergaderen vanwege de rust, die nemen ons allemaal gruwelijk in de maling en dat moet afgelopen zijn!

Schrijver: An Terlouw
19 september 2021


Geplaatst in de categorie: politiek

3.0 met 10 stemmen 163Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
19 september 2021
Beste A, politiek is iets voor mensen die om de pot heen kunnen draaien, daar ben ik niet in thuis, gelukkig mag ik zeggen! Het is de wijze waarop men met gemeenschapsgeld omgaat en het uitgeven aan idiote acties die niks opleveren. Dank voor je reactie.
Naam:
A. Steios
Datum:
19 september 2021
Ik geloof dat aan jou een groot politica verloren gaat, als je nu niet instapt in de Haagse carrousel. Je zou als Minister van Financiën de hand op de knip houden: dat is zeker. Weet je toevallig ook wat verkiezingen kosten?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)