Inloggen
voeg je column toe

Columns

Lieve Dion en Mia

Sorry, sorry, sorry… Het mag weleens hardop gezegd: sorry dat we jullie zo hebben afgebrand in de aanloop naar Liverpool. Nu achteraf slaan we ons voor de kop om al die flauwe grappen en vernietigende columns. Het was natuurlijk wel een beetje erg vals, die eerste live optredens, en jullie bewogen je ook wel wat harkerig over de bühne. Maar dat lag aan de techniek, zei Duncan en die kan het weten. Maar om dan meteen maar helemaal vol op het orgel te gaan.. Jullie doen toch ook maar gewoon je best. En we zijn tenslotte allemaal maar mensen, toch? Ach, en zo’n Songfestival, wat doet dat er nou eigenlijk toe, zeg nou zelf.

Er was ook maar een maand of drie om al die lange uithalen te oefenen en het loopje in te studeren. En dan moet het ook nog eens mooi samen klinken, ik geef het je te doen. Zo weinig tijd voor een liedje van wel twee minuten. Da’s lang hoor, als je net begint met zingen. Dat we daar met z’n allen niet éven rekening mee konden houden. Nee hoor, we moesten weer eens de leuksten zijn op Twitter en maar roepen om Sieneke en haar draaiorgel.

Zul je trouwens geen kou vatten, Dion, in al die blote pakjes? Het slaat zo maar op je stem en dan helpt die anderhalve noot hoger ook niet meer.
Iedereen bij Khalid & Sophie hield de adem in bij jullie nieuwe poging en de ontlading was ontroerend.
Hugs, kisses en een ovationeel applaus voor deze unieke prestatie. Ook Duncan keek heel lief – en jullie naar hem, terecht hoor. Succes op het draaiende podium, let op je evenwicht en zorg dat je het goede oortje in hebt.

Nog even iets leuks. Ik was vanochtend bij de Spar en verdomd daar klonk ‘Burning Daylight’, iedereen in de rij glimlachte naar elkaar en stak een duimpje op. En de hondjes die buiten stonden te wachten op de baasjes, sloegen spontaan aan… Zij ook al!

Groetje, Trawant

Schrijver: Trawant
9 mei 2023


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 4 stemmen 58



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)