Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn, jaar 2014, week 30

Nooit te laat!

dagcolumn
4.0 met 6 stemmen 211
Sensationeel nieuws! DE Encyclopédy is vrij in te zien op internet. We kunnen ons emanciperen in Europa. JA JA echt waar de enige echte. Die van D’Alembert en Diderot. Voor eeuwig Leve de Verlichting! Vive la Lumière! Compleet voor zover ik nu kan bekijken! Hun Encyclopédie het “beargumenteerd woordenboek van de wetenschappen, kunsten en beroepen". Een van de meest tot de verbeelding sprekende ondernemingen ooit.
Denis Diderot en Jean Le Rond d'Alembert waren de redacteuren en schreven…

Marcel Harmsen

dagcolumn
1.0 met 1 stemmen 116
1 8, 15 en 22 augustus zal Marcel Harmsen niet in staat zijn om een column te leveren.
Daarna komt hij met nieuw elan terug!

Vergaderen

dagcolumn
2.7 met 3 stemmen 189
Vergaderen is een rustmoment in het werk, waarbij de ijdele mens de gelegenheid hebben tot pronken en de luie mens gelegenheid tot contemplatie en de verslaafde zijn internetrelaties onder of boven tafel bij kan houden en waarbij de aanwezigen elkaar het gevoel geven dat ze productief bezig zijn, zolang er maar iemand aan het woord is, een grap maakt of zolang er maar gelachen wordt en iemand koffie voor iemand anders schenkt, terwijl de punten een voor een worden afgehandeld. Als de…

Wij zijn met vakantie.

dagcolumn
4.0 met 12 stemmen 204
Wat een dag, wat een avontuur en wat was het weer fántástísch! En wat is nou mooier dan thuiskomen op Facebook, kijk en like mij dan toch...want we willen het allemaal. Op een enkele door zijn hoeven gezakte ezel na, op de hoogte zijn. Door ons op te trekken aan het gevoel, dat het maar om dieren gaat. Weten zij veel...nee, wij wel zeker?
En wie kent hem nou niet...meet the niet te stuitende toerist. Als je haar maar goed zit, dus kijk eens wat vaker in de spiegel van je mobiel en heb het…

Illusie

dagcolumn
3.0 met 1 stemmen 219
Het lijkt er steeds meer op dat ik beter tot mijn recht kom als ik rust ervaar. Een gevaarlijke zin, want het is een constatering gestoeld op mijzelf als primair verbeterpunt op de aardbol. Natuurlijk, verbeter de wereld maar begin bij jezelf.

Dat is ook een uitleg.…