Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Instort-uur

Pfffff geen zin meer...het is weer zover...instort-uur is aangebroken. Van gekkigheid, of hoe schrijf je dit woord, weet ik niet meer hoe ik moet zitten, ik heb al op tig verschillende manieren op die stoel van me gezeten: met opgetrokken knieën. wijdbeens, benen gekruist, benen over elkaar heen. Alle meest mogelijke standjes uitgeprobeerd totdat ik uiteindelijk op de grond zat. Morgen maar eens kijken hoeveel blauwe plekken ik eraan over heb gehouden. Ik heb mijn dossiers op mn bureau al 10x van plek gewisseld, mn telefoonsnoer al 60x uit de knoop gehaald, het beroemde rommellaatje (iedereen heeft zo'n laatje onder z'n bureau) opgeruimd maar toch iedere keer weer als ik 'm opentrek vliegt alles door elkaar. Uit verveling heb ik "hij houdt van me, hij houdt niet van me" gespeeld met mijn eigen haren..ben blij dat ik zoveel haar heb anders was ik nu kaal geweest en had ik een slachtoffer moeten zoeken met veel haar waar ik het spelletje verder kon spelen.

Koelkast heb ik ook al onderhanden genomen, nu ben ik misselijk. Heb alles door elkaar gegeten: kaas, nog net geen beschimmelde gele vla (heb je honger dan eet je alles), de cola waar geen leven meer in zat heb ik gebruikt om de beschimmelde vla weg te spoelen..geen aanrader trouwens de combi nog-net-geen-beschimmelde-gele-vla met cola zonder bubbels. Uiteindelijk heb ik de pindakaaspot lekker met mn vingers leeg zitten lepelen..er zat namelijk net te weinig in om er een theelepel bij te gebruiken, mn tong was geen optie want die is te kort dus er zat niets anders op om mn vingers te gebruiken. Ik werd alleen erg ongeduldig dus heb ik mn hele hand er maar ingestoken. Likje?

Net nog mn nagels even ontdaan van alle restjes pindakaas, kaas, vla, stukjes hoofdhuid (ja je gaat uit verveling, en het je hebt 't soms niet eens in de gaten..pas achteraf als je hoofdhuid begint te irriteren, voelen of je echt geen gaatjes in je hoofd hebt...krijg namelijk wel eens te horen dat ik een gaatje in mn achterhoofd heb als ik weer eens wat idioots heb gezegd volgens mn omgeving....dacht vandaag van "ach laat ik eens kijk of men gelijk heeft").

We zijn inmiddels alweer driekwartier verder. Laat ik maar verder gaan met doen alsof ik het druk heb...ben ik ooh zo goed in!

Schrijver: Ashanti, 24 april 2007


Geplaatst in de categorie: werk

2.0 met 2 stemmen 309Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)