Inloggen

Alle inzendingen van Frederik

9 resultaten.

Sorteren op:

Ouderenzuur

column
3.8 met 5 stemmen 161
Knokpartij onder bestuursleden van de politieke partij 50Plus de afgelopen week. Eerst denkt de lezer: onmogelijk, de media liegen ons zoals gewoonlijk weer een en ander voor. Maar de onderlinge vechtpartij waarbij ook stoelen heen en weer vlogen, is toch echt een feit. Verbaasd over het feit, dat...

Oranjegloed

dagcolumn
3.7 met 6 stemmen 397
Smurfensnot taalgebruik van Rutte in glibberig Kamerdebat grijpt mij - hoewel erg - minder bij de strot dan urenlang gezwaai van vorstelijke handen in alle windrichtingen in een guur Groningen. Veelgeprezen pluspunt is het samenbindende element van ons Huis van Oranje. Lastig te zien op zo’n...

bewering
1.3 met 3 stemmen 219
Volgens taalkundigen en filosofen is een paradox een schijnbare tegenstelling. Het is jammer dat men deze term ten onrechte hanteert voor onzinnige beweringen in de vorm van onoplosbare tegenstellingen.

bewering
2.6 met 8 stemmen 223
Als seks met dieren inderdaad wordt verboden, gaan mierenneukers een moeilijke tijd tegemoet.

bewering
2.8 met 5 stemmen 175
Volgens Tolstoj zijn verhalen over ongelukkige mensen boeiender dan die over gelukkige, omdat iedereen ongelukkig is op zijn eigen manier maar iedereen gelukkig op dezelfde. Zijn gelijk lijkt mij op gedichten.nl en nederlands.nl inmiddels wel aangetoond.

bewering
5.0 met 4 stemmen 544
Een enkeling op "beweringen" zou diep beledigd zijn als hij of zij louter tienen als waardering kreeg.
Frederik25 november 2009Lees meer…

bewering
3.0 met 1 stemmen 184
Het relatieve aantal bijvoeglijke naamwoorden in een gedicht is omgekeerd evenredig met de literaire kwaliteit van het werkje.

bewering
3.2 met 4 stemmen 138
Het is opvallend te zien dat op gedichten.nl de werkjes van dichters van naam (op het tabblad gedichten) aanzienlijk lagere waarderingen krijgen dan die van de netdichters en hartekreters. Wie daar een sluitende verklaring voor kan geven, heeft een helder brein.

bewering
5.0 met 3 stemmen 189
Het zou geen slechte zaak zijn als op gedichten.nl een cultuur ontstond waarin dichters niet alleen complimenten, maar ook serieuze en opbouwende kritiek met vreugde begroetten, eventueel via persoonlijke mail.