Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen over welzijn

63 resultaten.
Sorteren op:

bewering
4,0 met 1 stemmen 146
Maak keiharde afspraken in (met) het leven, en u zult merken dat ze keihard zijn.

bewering
4,7 met 3 stemmen 108
De afgelopen dertig jaar is het aantal besnijdenissen bij vrouwen gedaald met 14 procent, het wordt de hoogste tijd om hier de komende jaren honderd procent van te maken.

bewering
2,7 met 3 stemmen 119
Schatkamer In de schatkamer van het leven is liefde, oprechte aandacht en gezondheid het mooiste kado
ria 8 dec. 2016Lees meer…

bewering
2,9 met 19 stemmen 210
Niks is zeker alles draait door, of je het wilt of niet zelfs ook als alles even zwart/wit is, dus pak de uitdagingen/aanknoop punten vast: nieuwe rondes nieuwe kansen. Hoop doet leven....

bewering
1,0 met 3 stemmen 80
Kleurloos Soms wordt er walgelijk gezeverd, voornamelijk in relatie tot geld door mensen die, van wie je het niet zou verwachten, door hun titulatuur een solide indruk maken, het meest vaak in het dagelijkse leven. Mensen die hun morele maatstaven zodanig verlagen dat ze hun beoordelings...

bewering
3,2 met 4 stemmen 120
De beddenwasstraat in het Erasmus MC te Rotterdam zou in een mobiele versie moeten worden uitgevonden, zodat ook gezonde burgers hun bed één keer in de zoveel tijd grondig kunnen laten reinigen.

bewering
3,7 met 10 stemmen 228
Eindelijk weer 1 inzending per dag, nou, dat scheelt heel wat schrijfstress en dan houden we daarnaast nog een relaxed leven over. Bedankt, schrijversvriendelijke redactie, dat scheelt al gauw een fatale hartaanval!...

Reclames

bewering
2,8 met 12 stemmen 226
Reclames voor middelen tegen vaginale schimmel, tegen voetschimmel, tegen nagelschimmel, tegen welke schimmels waar dan ook, tegen wratten, tegen puisten, tegen eksterogen, tegen huidziektes, tegen welke ziektes waar dan ook, tegen huisstof, tegen huisstofmijt, tegen...

bewering
3,4 met 7 stemmen 108
Mijn moeder zei altijd dat ik naar mijn lichaam moet luisteren. Andersom luistert mijn lichaam niet altijd naar mij.

bewering
2,3 met 10 stemmen 138
Hoog op de verre berg zweeft mijn dappere Ik, terwijl hier beneden mijn verduisterde Zijn langzaam wegzakt in het moeras van onvermogen en onbereikbare verlangens, in het vale licht van de aarzelende zon na een plensbui.

bewering
2,5 met 2 stemmen 150
Rust van ziel is het meest voornaam voor elke mensenziel. Ik sta hiervoor op, leef ermee en ga slapen. Een vorm van waken, die al zéér lange tijd bij me hoort. Een taak, een leven om gehoord te zijn, te worden. Zoals ik de afgelopen jaren eenvoudigweg ben geworden.

bewering
2,0 met 2 stemmen 141
Ik ben van plan om binnenshuis de muren met aluminiumfolie te beplakken in plaats van te sausen, want het is goedkoper en je kunt het er zó afhalen. Misschien een idee voor mensen die het krap hebben.

bewering
3,3 met 12 stemmen 197
Prachtige kansen worden mij geboden en zullen daar liggen op het pad voorwaarts. Het zal nooit anders zijn.

bewering
2,8 met 4 stemmen 1.026
Welzijn spreekt voor mij in woorden, die zich gaan verheffen boven intimidatie, manipulatie of destructie. Ik weiger mij te vereenzelvigen met verdriet of pijn: er is namelijk iets héél anders in mij, dat kráchtig uit het vel springt!

bewering
3,4 met 7 stemmen 157
Ik reageer niet meer op foute mensen, want die negatieve aandacht verdienen ze geenszins!

bewering
4,5 met 2 stemmen 86
Bio is niet zo logisch als het klinkt, duurzaam vlees vraagt de hoofdprijs. Ik kan die hoer niet meer betalen en sla de hand aan mezelf. Gratis lekker zonder zwoerd.
Gnoom 9 mei. 2013Lees meer…

bewering
4,2 met 5 stemmen 4.150
Op het moment, waarop het medisch specialisme van orthopedie of van podologie een patiënt niet meer kan helpen, komt dat van de psychiater er meestal nog wél achter waarom en waar de schoen wringt.

bewering
2,8 met 8 stemmen 128
Wat ik de laatste tijd merk, is dat de zorg behoorlijk 'zorgeloos' is..

bewering
3,7 met 13 stemmen 105
Ik wens eenieder een bewust nieuw jaar toe...
Fred 1 jan. 2013Lees meer…
Meer laden...