Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Als ik kan.....

1995, Altijd stond je voor me klaar, dat was wederzijds, altijd was je daar waar ik je nodig had, maar dat was samen. Altijd luisterde je, maar ook dat deed ik, altijd gaf je raad, net als ik, gaf je advies, net als ik. Altijd en weet je, we zeiden altijd, als IK kan, KOM ik, BEN ik er.

En ik moet je nageven lieverd, je WAS er ook altijd, net als ik. Dat zulke dingen uniek zijn, is meer dan duidelijk want mensen nemen het tegenwoordig niet meer zo nauw, mensen zijn egoïstischer geworden, mensen weten niet meer wat het betekend als je zegt: als ik kan, ben ik er, als ik kan, niks ALS, WIJ konden altijd, maar weet je lieverd, dat was ONZE mentaliteit en die, wordt niet meer gehandhaafd, die wordt niet meer gebezigd en die wordt niet meer nageleefd.

Het is tegenwoordig IK, MIJ en MEZELF. Zo waren wij niet, maar dan: wij wisten nog van normen, waarden terwijl die niet eens nodig waren! Dus al ben je er niet meer, zal dit berichtje niet bij je aankomen, je LEERDE me dit, het is alleen zo jammer dat ik niet bij machte was, het door te geven!

Schrijver: An Terlouw, 23 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: filosofie

4.0 met 1 stemmen 88Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)