Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Geheimzinnige aantrekkingskracht

Ik had de Zeeuwse man met roots uit India slechts in mijn vorige verhaal ten tonele gevoerd als afleidingsmanoeuvre, om schoon schip te maken en mijn datingsiteprofiel weer helemaal te ontdoen van vage mannen, die bezig waren met flauwe spelletjes.

Ik wist dat hij te vrouwelijk was om mij werkelijk te bekoren en dat het hem niet zo veel interesseerde of ik hem mooi vond. Er was een andere man, veel manlijker en jonger, die me al een tijdje aan het uitdagen was. Hij was waarschijnlijk in de war, want hij was hetero, maar wilde seks met mij. Maar hij wist mij op een grappige manier steeds te prikkelen om toch contact met hem te houden ondanks dat ik hem al een paar keer van mijn chatpagina had verwijderd. Hij oefende een geheimzinnige aantrekkingskracht op mij uit, terwijl ik wist dat het niet verstandig was.

Ik werd er soms dromerig van alsof ik werkelijk naar hem verlangde. Ik probeerde hem te paaien voor vriendschapsgevoelens maar hij bleef heel pik-gericht, op een onbeholpen manier die eigenlijk ook charmant was. Het was een type jongeman waar ik voor kon vallen, maar het was ingewikkeld omdat hij hetero was en het niet duidelijk werd waarom hij orale seks met mij wilde hebben.
Ik besloot het toch een kans te geven, niet zo zeer om de erotiek, maar omdat ik benieuwd was of hij op vriendschapsgevoelens kon ingaan, want ik voelde me minder eenzaam sinds hij chatberichtjes stuurde. En hij was veel milder en vriendelijker dan andere mannen die me vaak ongewenst soortgelijke berichtjes hadden gestuurd en die ik vervolgens van mijn chatpagina had verwijderd. Het ging er vaak grof aan toe, met grove seksuele bewoordingen en foto’s ter illustratie waar ik behoorlijk op af kon knappen.
Gelukkig kon je er mensen makkelijk blokkeren en die functie op de datingsite was uiterst welkom.

Maar de jonge heteroman bleef een bijzondere aantrekkingskracht op mij uitoefenen, ik kon echt als een vriend naar hem verlangen al waren die gevoelens eigenlijk alleen maar op drijfzand gebaseerd. Het was in ieder geval iemand die belangstelling had, al was die wat eenzijdig. En het was iemand die de belangstelling op een vrij zachtzinnige manier liet merken, zonder onnodig grof te worden.
Het bleef in mijn gedachten hangen, onzeker of ik moest toegeven aan de aantrekkingskracht die ik voelde.

Schrijver: Bjarne Gosse, 13 april 2018


Geplaatst in de categorie: mannen

4.0 met 4 stemmen 302Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)