Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

IJs op de vijver, vuur in mijn hart.

Ik kijk naar buiten. Er ligt ijs op de vijver. Een flinke dikke laag inmiddels. Wat wil je, na een week onafgebroken nachtvorst. Zelfs overdag haalde het kwik het maar amper tot boven het vriespunt.

Mijn handen liggen stil op mijn bureau, naast het toetsenbord van de computer. Ik denk aan hoe ik de woorden moet rangschikken tot leesbare zinnen. Ik schrijf een brief aan jou, tenminste, dat is mijn plan, maar er zit geen schot in, ik ben min of meer stilgevallen. Ik denk aan teveel dingen tegelijk, eigenlijk zou ik alleen maar aan deze brief moeten denken, maar ik denk aan jou! Alleen maar aan jou!

Mijn zinnen moeizaam formulerend ben ik weer aan het tikken geslagen, maar steeds moet ik weer terug om mijn typefouten te herstellen, ik kan me niet concentreren.
Ik wou dat je nu hier was, hier bij me, dan hoefde ik niet zo moeilijk te doen op mijn toetsenbord, dan kon ik je zeggen wat ik je wil zeggen, terwijl ik je aankijk. En ik zou je het dan eerlijk bekennen schat, ik kan niet zonder jou!

Mijn leven is leeg zonder jou, waarom kunnen wij nou niet samen zijn lieverd, dat is de vraag die constant door mijn hoofd spookt. Waarom zit ik hier alleen zonder jou bij me? O, ik zou je zo graag vast willen houden en tegen me aan willen voelen. Dan zou je voelen hoe mijn hart bonst en alleen maar voor jou klopt lieverd! Waarom kunnen wij niet samen zijn? Die vraag spookt maar door mijn hoofd! Maar het antwoord weet ik niet. Nog niet!

Maar ik zal blijven knokken, ik zal net zo lang doorgaan tot we op een dag samen zullen zijn.
Want één ding is zeker schat, er is vuur in mijn hart.


Zie ook: http://communities.zeelandnet.nl/data/vanalleswat/

Schrijver: Peterdw., 23 december 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

4.4 met 11 stemmen 687Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)