Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Homo-solidariteit

In Amerika en Canada gooien de homo's en hetero's de Russische wodka door het riool om daarmee aan te geven dat ze solidair zijn met de Russische homo's, die door Poetin en zijn uitgebreide boevenbende worden onderdrukt, afgevoerd en gemarteld.

Rusland lijkt wat dat betreft op ons land, maar dan grotendeels tientallen jaren geleden. Ik zeg 'grotendeels', want sommige moslims, iq-loze macho's en streng-gereformeerden voeren nog steeds een heksenjacht tegen hen. Geloofsdeformatie. Onkunde. Blinde haat. Goddeloosheid.

Het inhumane gedrag van de Russische politici en politie schiet bij velen in het verkeerde keelgat. Het zal best hard aankomen, dat hun nationale lievelingsdrank als vergif wordt verspild. Een internationale belediging vanjewelste.
In gedachten zie ik Poetin extra hard zijn wodka-glas over zijn gespierde schouder kapot gooien. Boris Jeltsin zou er zijn schouders over opgehaald hebben en gewoon een nieuwe fles aangebroken hebben, al hikkend de vrede met alle homo's stotterend. Poetin is andere koek. Met hem bijt je heel je gebit tot gruzelementen.

We kunnen met z'n allen heel goed zonder die wodka, want er blijven nog genoeg sterke dranken over, die niet besmet zijn met homofobie en het schenden van mensenrechten.

COC's en zo roepen op om tijdens de komende Gay Pride geen wodka te nuttigen, tenminste niet uit Rusland, om zodoende de kwaadaardige Russen uit te roken. Hollandse jenever heeft inmiddels een aureool gekregen en illegale wodkastokers in Nederland kunnen binnenkort een erelintje verwachten, door koning Willem hoogstpersoonlijk uitgereikt, met een bibberende hand uit de kast. Bijzonder.

Overigens, Russische wodka is prima en van de hoogste kwaliteit, dus een beetje zonde is het wel, maar homo's behandelen als criminelen is een veel grotere zonde.

Wist je trouwens dat Poetin...

Schrijver: Joanan Rutgers, 1 augustus 2013


Geplaatst in de categorie: discriminatie

3.0 met 1 stemmen 569Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Maja
Datum:
1 augustus 2013
Wodka door het riool? Drankmisbruik! Of wijkt mijn definitie af?
Rusland door het riool? Nee, weet je wel dat daar miljoenen mensen wonen? Die zijn zoals jij en ik. Oh, alleen Poetin door het riool? Volgens mij is dat toch ook een mens; geen top exemplaar, maar wel een mens: Geen riool, als ik mag beslissen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)