Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Gabrielle Roth, zeer bedankt!

Pas onlangs ontdekte ik dat de legendarische Gabrielle Roth op 22 oktober 2012 is overleden in New York City. Ze werd eenenzeventig jaar.
Ze was getrouwd met Robert Ansell, die meespeelde op haar albums. De muziek, die ze samen met The Mirrors maakte is van een uniek niveau en heeft mijn ziel geraakt en positief veranderd.

Zij was muzikante, auteur, danseres, filosofe, theatermaakster, maar bovenal een indrukwekkende sjamane.

Ik kwam voor het eerst met haar muziek in aanraking tijdens de basiscursus Emotioneel Lichaamswerk, die ik op Venwoude volgde. Daar danste ik destijds op de Vijf Ritmes, die door haar bedacht zijn: Flowing, Staccato, Chaos, Lyrical, Stillness.
Tijdens Chaos bedreef ik spontaan en onhoudbaar geestelijk/astraal de liefde met de bloedmooie cursusleidster E. H., die ik inmiddels als mijn gelijke beschouw, zij die mij op tantristische wijze heeft ingewijd en mij het pad van sjamanisme heeft gewezen.

Gabrielle heeft twintig albums gemaakt en drie boeken geschreven, o.a. 'Dans het Leven', een geweldige aanrader!
Maar meer nog dan haar woorden, raad ik jou de muziek van haar aan, want die is onbeschrijflijk intens en ontroerend, vol spirituele diepgang en zuiver vreugdevol. Haar extatische zielsmuziek verdient een herwaardering vanjewelste! Neem alleen al de zangzinnen 'Let me go in my flow!' en 'I'm moving on now!' uit één van haar mooiste nummers 'Can you see me' van het album 'Dancing Towards The One'.

Indien je nog nooit van haar hebt gehoord, ben je een grote bofkont, want dan mag je stap voor stap kennismaken met haar superbe, extravagante, geniale, Mozart-identieke, zielsbevrijdende, geestverruimende, diepgewortelde, sjamanistisch hoogstaande, hemels-koninklijke, opperst spirituele muziekkunst in combinatie met losmakende danskunst, die emotionele bevrijding schenkt. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn en volop opbloeien! Ze transformeert je naar hogere sferen en diepere levenswetten vol onvoorstelbaar levensgeluk.

Wat mij betreft ontvangt Gabrielle postuum de Nobelprijs voor de Liefde!


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=o04KeUvq1bk

Schrijver: Joanan Rutgers, 28 december 2013


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 210Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Percy Bakker
Datum:
27 november 2016
Hallo,

Ik heb voor het eerst een les genomen van De 5 Ritmes. Wow wat Fantastisch.
Hoorde ook zulke mooie muziek. De lerares Mirjam van Hasselt zei dat het van Gabrielle Roth is.
Ik opgezocht ook op YouTube. Het raakte mij zo ontzettend diep.
Nu las ik net dat ze overleden is. Moet ik even verwerken.
Ze is er nog bij mij in mijn hart. Ik ga door met De 5 Rythems en ga nu Een Mooi Paars Waxinelichtje voor haar opsteken.
THANK YOU SO MUCH LADY GABRIELLE ROTH AND LADY MIRJAM VAN HASSELT.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)