Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Boer Geert Krops verkropt het niet meer

Bij De Wereld Draait Door van 2 februari ging het grootste gedeelte van de uitzending over de 65-jarige boer Geert Krops van 'Boer zoekt vrouw', wie kent hem niet. Sinds de neptrailer van de thriller 'Geile Geert' van LuckyTV is hij inmiddels echt voor veel mensen een geile, oude bok. Miljoenen Nederlanders hebben gezien hoe hij tongzoent met zijn drie vrouwelijke gasten en dat niet discreet, maar hup! van de ene vrouw naar de andere vrouw, gewoon in één ruimte. Deze jolige groente- en fruitkweker in Mussel, waar pakweg duizend calvinisten wonen, is niet echt jarenlang heel alleen geweest, want hij versierde de afgelopen jaren vele vrouwen. Hij zal een groot libido hebben en een onversleten vrouwengel zijn, bovendien zal al die media-aandacht hem teveel zijn geworden.

Bij de zojuist genoemde DWDD-uitzending namen Claudia de Breij, Nynke de Jong, Ellen Deckwitz en Katinka Polderman het voor boer Geert op. Eerlijk gezegd doet die man geen vlieg kwaad en is hij de vrolijkheid zelve met zijn grappen en grollen. Hij heeft ineens drie vrouwen te logeren en daarvan raakt hij door het dolle en gaat hij door de rooie, wat vervolgens heel veel hilariteit teweeg brengt, want ik heb al heel veel om hem mogen lachen en trouwens ook om al die andere boeren, die in het echt nogal afgestompte saaieriken zijn. Die boer Tom kan wel eens helemaal niet op vrouwen vallen, bedacht ik me, na het horen van zijn denigrerende opmerkingen jegens zijn blonde drietal, die duidelijk niet als koeien in een weiland willen grazen. En dan die stijve boerin Bertie, die er met de pet naar gooit en haar drietal op verre afstand houdt, echt de tegenpool van boer Geertje. Ze schenkt haar griezelige hond nog meer aandacht. Ze heeft trouwens een zeer groot gebouwencomplex met de nodige werkmachines. Best eng daar voor een vrouw alleen.

Geert Krops (Krop sla) kreeg ineens heel veel negativiteit over zich heen, omdat hij als een brutale geilaard eerst al erotische moppen vertelde en later zijn geilheid in de praktijk bracht. De drie dames maakten hem gierend gek van geilheid en hij droomde al, dat hij met hen alle drie van bil ging. Nu zal de bereidheid daarvoor bij alle vier aanwezig zijn, maar bij de dames is net even iets meer ratio in het liefdesspel. Toch, indien één van hen zijn geknijp en gekus zou afweren, dan ligt die er natuurlijk direct uit. Zo dom is Geert nou ook weer niet, hij test hun bereidwilligheid, ook al moet hij daarvoor de grensoverschrijdende pias uit hangen. Plus, hij kan direct ervaren welke van de drie het lekkerste tongzoent. Verder doen de dames samen echt alsof er een flink steekje los bij hem is en dat hij daarom wel een potje kan breken, meerdere potjes. In de voorstellingstrailer van vorig jaar was al te zien, dat Geert hyperactief is en barst van de adrenaline en zoals nu wel blijkt ook van de testosteron. Terwijl ik nog dacht dat hij aan de speed was.

Inmiddels heeft hij het volgens velen te bont gemaakt, maar die zijn blijkbaar nog nooit dronken van de liefde geweest. Het schokkende voor de meesten is dat hij de drie dames bijna tegelijkertijd volop op de mond pakt. Let op, de dames laten zich ook maar al te graag door hem pakken! Het druist voor velen in tegen het illusionaire idee van monogamie. In de kern is ieder mens bigamie-gezind. Kijk maar hoeveel lovers we allemaal verslijten! Uitgesmeerd over jaren. De meesten zijn gewoon veel trager van begrip dan boer Geert. Overigens is het in Osho-kringen de gewoonste zaak van de wereld. Of kijk maar eens wat er 's nachts allemaal in discotheken en kroegen gebeurd. Ellen Deckwitz noemt hem een 'olle grieze knuffelmachine!'. Maar Rianne Klazinga van De Telegraaf beschrijft hem als een ware boeman/creap. Ze moest na de uitzending uren onder de douche staan om hem van zichzelf af te spoelen.

Burgemeester Baukje Galama van Stadskanaal, Mussel valt onder die gemeente, zegt, dat ze nergens wakker van ligt. In Mussel zelf zijn vele inwoners inmiddels boos op Geert, omdat hij volgens hun de Groningers te grabbel gooit. Ze schamen zich voor hem en ze durven nergens meer te zeggen, dat ze in Mussel wonen. 'Zeg, ken jij de Musselman, de Musselman, zeg, ken jij de Musselman, die geilt op oude wijven!'.
Er zijn al twee carnavalsliederen gemaakt, o.a. van De Moskitoos, overigens zeer gevat qua tekst. Ik vind dat deze Groningse nar al die publieke verontwaardiging niet verdient, want we zijn zelf geen haar beter in onze wel of juist geen liefdesrelaties. Bij hem gebeurt er tenminste wat, dat kun je bij die andere saaieriken niet zeggen. Ik denk juist dat al die criticasters een probleem hebben en niet de doorschietende Geert.

Boer Geert is nu terecht boos op de media, die hem verketterd en gedemoniseerd (om weer eens een woord van stal te halen!) hebben. Hij wil niet meer reageren, totdat het hele programma is uitgezonden. Dat heeft hij zo met zijn vriendin afgesproken. Kijk aan, hij heeft dus voor één van die drie dames gekozen en zij voor hem, dat weten we dan maar mooi weer. Maar dan weten ze in Mussel toch allang wie het geworden is! Krijgen ze daar allemaal door de KRO voor betaald om dat niet te verklappen?...

Schrijver: Joanan Rutgers, 4 februari 2015


Geplaatst in de categorie: mannen

2.8 met 4 stemmen 2.422Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 maart 2015
Groenteteler Geert lijdt aan ADHD en daarom is hij zo druk in de weer om het zijn vrouwelijke logés zo aangenaam mogelijk te maken, inclusief aanvallende pakkerds en knijpfestijnen. Binnenkort wordt duidelijk dat hij voor Ada kiest en is monogaam Nederland weer gerust gesteld.
Wie kuste niet in zijn jonge jaren menige vrouw, die voor handen was? En andersom eveneens.
Het is hypocriet om die gepassioneerde vurigheid te demoniseren. Je zult maar na een eenzame woestijn vol afwezig zingenot ineens de kans weer krijgen. Iedereen zou dan als Geert reageren! Alleen mensen, die ongevoelig zijn voor jarenlang, gedwongen celibatair leven veroordelen Geert tot de brandstapel.
Geert doorbreekt de calvinistische/roomse stijfheid en weet op zijn manier de Spaanse passie te introduceren!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
5 februari 2015
Dat je het wilt opnemen voor de underdog, in dit geval iemand die door de media belaagd wordt, dat siert je. Maar de wijze waarop Geert wordt neergezet door die media, heeft hij toch echt aan zichzelf te wijten. Hij gaat respectloos om met de vrouwen die in zijn huis te gast zijn. Ik heb het niet over moraal. Als die vrouwen het zelf leuk zouden vinden, dan mogen ze wat mij betreft met z'n vieren samen de koffer induiken. Maar die vrouwen zijn te logeren bij Geert, om erachter te komen óf ze met die man misschien ooit eens zouden willen zoenen, en niét om door Geert getest te worden op hun zoenvaardigheden. Op de beelden is duidelijk te zien hoe de vrouwen hun wang aan Geert aanbieden als hij hun probeert te zoenen, en het is walgelijk om te zien hoe hij dan tegen de zin van de vrouwen in, toch forceert om ze op de mond te kussen en zelfs te tongzoenen. Hij maakt daarbij misbruik van het feit dat er een camera aanwezig is, wetend dat de vrouwen voor het oog van die camera hem lastig kunnen afwijzen. Als die camera er niet zou staan, zouden ze hem van zich afduwen, hem wellicht een klap verkopen. Het is duidelijk dat ze het niet leuk vinden.
Mary zei duidelijk voor de camera dat voor haar een kus heel iets anders betekent van binnen. Ze voelt zich gedwongen zich iets te moeten laten welgevallen waar ze zich helemaal niet prettig bij voelt. Het zijn ongewenste intimiteiten waar Geert zich van bedient, en de vrouwen proberen zich groot te houden en mee te doen, omwille van het programma. Ik vind het misselijk makend om te zien, en ik heb medelijden met de vrouwen.
Geert wordt, gezien de wijze waarop hij fysiek over de grenzen van de vrouwen heen gaat, en zich totaal niet bekommert over hoe de vrouwen zich daaronder voelen, terecht als een griezel neergezet.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 februari 2015
Boer Geert is natuurlijk geen 'vrouwengel', geen vrouwelijke engel, alhoewel, daar valt wel wat voor te zeggen, maar ik bedoel 'vrouwengek'. Ik heb het met iets te veel enthousiasme en rapheid geschreven, ik zat echt in the flow om die nationale held voor de één, verguisde voor de ander.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)