Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Ik begrijp homohaat totaal niet

Ik begrijp homoliefde des te meer, omdat homoseksuelen vaak al in het verdomhoekje worden geplaatst en uitgelachen en vernederd.
Ik weet dat homoseksuele mensen vaak uiterst gevoelig zijn, artistiek aangelegd en sociaal. Homoseksuelen hebben vaak sensibele voelsprieten en ze zijn vaak intelligent en inlevend, wat hen natuurlijk ook meer kwetsbaar maakt, gezien de algemeen grove manier van omgang in onze maatschappij, die staalharde, wedijverende omgang als normaal beschouwt. Die harde sfeer van competitie en dualisme verpest de vredelievende droommaatschappij. De Russische en Engelse hooligans hebben in Marseille daar een goed voorbeeld van gegeven. Deze menselijke pitbulls trappen elkaar om drogredenen kapot en zelfs gewetenloos dood. Deze killers kennen geen greintje mensenliefde en denken enkel aan hun eigen opgeblazen ego's. Ze kicken op hun destructieve wandaden en doen daar levensenergie aan op.

Op die manier is er in het Europese verleden op misdadige manieren op de homoseksuelen/biseksuelen/transgenders ingehakt. Orthodoxe kerkrichtingen, zowel rooms als protestants, hebben de homoseksuelen geweerd en buitengesloten, zelfs als heksen op de brandstapels vermoord. Dit gebeurde door hypocriete priesters en predikanten, die vaak in het geniep zo homoseksueel als de paus waren. Dat liefde niet alleen tussen man en vrouw werkzaam is, snappen die liefdeloze geesteszieken niet! Alle religies/godsdiensten bedienen zich met ge- en verboden, debiele, strenge regels, die tolerantie uitsluiten.
Ik ken de sadistische zweepslagen van de gereformeerde en de roomse kerken. Ze verzieken je geest zodanig, dat je geen enkel mededogen meer voor de niet-gelovigen hebt. Niet zoals-jij-gelovigen worden met minachting bekeken en als bedreigende vijanden bestreden. Dit wordt allemaal door het dualisme ingegeven. Dit staat haaks op de Liefdeseenheid, die Christus Jezus ons leert.

In de homoclub Pulse in Orlando zijn 50 homoseksuele mensen koelbloedig vermoord en 53 gewonden gemaakt. De krankzinnige dader Omar Mateen was manisch-depressief en geestelijk ziek, aldus zijn ex-vrouw. Maar meer nog dan dat was hij zwaar verziekt door een dodelijke uitwas van de islam, die zijn toch al beperkte brein vergiftigd heeft. Hij zag twee weken eerder twee mannen met elkaar kussen/vrijen en dat bracht zoveel walging in hem op, dat hij op de automatische killerpiloot ging. Diep in hem sluimerden natuurlijk ook homoseksuele gevoelens, maar die onderdrukte hij met man en macht, zodanig, dat de stomende ketel ontplofte. In wezen doodde hij de homoseksuele gevoelens in zichzelf, waarbij hij vele onschuldige slachtoffers maakte.

Het wordt hoog tijd dat alle mensen hun biseksuele identiteit gaan erkennen. De onderdrukkingen daarvan zijn vaak door buitensporige, dwaasgeloofsgerichte tirannie opgelegd. Quasi-islamieten die zich met die duivelse ISS-ers vereenzelvigen, kleuren hun wankele zielen bij voorbaat doodzwart. Adolf Hitler en zijn zwakbegaafde nazi's hebben de homoseksuelen ook massaal vermoord.

Van mij mogen alle godsdiensten en religies vandaag nog opgeheven worden, omdat die gelogen sprookjes voor heel veel oorlogen en doden hebben gezorgd. De bijgeleverde strengheden hebben voor nog meer ellende gezorgd, die nog steeds gaande is. Dat er in bepaalde islamitische landen vandaag de dag nog steeds homoseksuelen worden gedood om hun seksuele aard, is barbaars en voor mij en vele anderen met mij niet te tolereren.
In de pornografische seksfilmpjes zie ik vaak genoeg homoseksuele seks bij moslims. Wees eens eerlijk zeg, het valt echt niet te ontkennen, hypocriete sullen!

Veel homoseksuelen zijn uiterst kwetsbaar en hebben het al moeilijk genoeg met zichzelf. Velen plegen daarom ook zelfdoding. Daarom is het ook uiterst laf om zo'n kwetsbare groep mensen op brute wijze aan te vallen en te willen vermoorden. Mijn dierbare vader was homoseksueel en hij is daar van jongs af aan mee gepest, waardoor hij niet meer uit de kast durfde te komen. Zijn lavendel-huwelijk met mijn moeder was zijn redding, maar niet de weg naar zijn ware zelf. Hij moest als dominee altijd en overal op zijn hoede zijn. Niemand mocht achter zijn geheim komen, zelfs zijn vrouw en kinderen niet, maar dat liep gelukkig anders, want toen hij toch uit de kast kwam, heb ik hem meer en meer ontspannen en bevrijd zien worden. Zijn met name door de kerk opgelegde onderdrukkingsleed is ongekend groot geweest. Hij zat ook nog eens in het hol van de leeuw. Hij heeft op zijn manier her en der tegengesparteld en gelukkig ontsnappingspogingen gekend, maar de gruwelijke manier, waarop zijn integere ziel is vertrapt door onwetende niemandallen blijft mij voor altijd bij.

Schrijver: Joanan Rutgers, 15 juni 2016


Geplaatst in de categorie: misdaad

5.0 met 4 stemmen 221Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)