Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Yvonne Lara Ana Schramm - Healing

(voor Yvonne Lara Ana Schramm-Hädicke)

Toen ik jou op You Tube het nummer 'Healing' hoorde spelen, was ik meteen verkocht en meer dan smoorverliefd op jou. Dat is pas echt zingen vanuit de ziel. Zo heb ik zelf ook vaak met mijn trommel gezongen. Je noemt jezelf ook wel Yvonne Seelensängerin. Als kind wilde jij een beroemde zangeres worden. Zo zong je met een spuitbus als microfoon voor de spiegel. Je zong al snel tijdens het akoestische gitaar spelen. Op jouw 17-de begon je als een solo-entertainer op te treden en later was je lid van een rockband en stond je op diverse podia. Rond jouw 25-ste ontdekte je dat je iets anders wilde dan deze manier van optreden en zingen, die jou niet meer voedde en inspireerde.

Van een goede vriend kreeg je een CD met liederen, die door vrouwen werden gezonden. Ze zaten in een cirkel te zingen over Moeder Aarde, de Kracht en de Liefde. Deze genezende liederen resoneerden in jouw lichaamscellen en in jouw ziel, waardoor jij jouw oerroeping herinnerde, de ware reden waarom jij bent geïncarneerd. Op een zonnige, gezegende dag wandelde jij met jouw hond Paula en hoorde je de woorden 'Ga, waar jouw voeten jou dragen!'. Je kwam bij een grote, oude eik, die jou vroeg om te zingen. Je zong diverse melodieën in diverse talen en je raakte ongekend gevoed. Deze vocale variatie en kracht noem jij Soul Singing. In al die taalgebieden is jouw ziel ooit thuis geweest, in andere incarnaties.

Je ontdekte de helende kracht van de stem van de sjamaan in jezelf. Je zingt nog steeds in cirkels en tijdens workshops, seminars, soulconcerten en spirituele zangavonden. Van 1997 tot 2005 deed jij aan muziekstudies. Jouw stem is gelukkig puur gebleven en is niet verpest door gestileerde, kapotgeschaafde scholing. Je ging een paar jaar in de leer bij de sjamaan Petra Heilmann, die jouw mentor werd. Petra is geboren in 1957 en zij is tevens auteur. Zij heeft drie kinderen en zij woont sinds 2000 samen met de sjamaan Jessica Fischer, die ook drie kinderen heeft. Zij wonen in het kolossale en inspirerende huis 'Hilarun' in Unterrohn. Petra is in de leer geweest bij o.a. Suzann Wiegel in München, die haar in het Kahuna sjamanisme onderwees, en Monnika Hackl.

Naast jouw sjamanistische activiteiten werk je ook als medium en Wachküsserin, wat in het Duits zo heerlijk frivool, sprookjesachtig en luchtig klinkt. Je ervaart jezelf als een kusser, een herinnering, een wolfachtige spionne, een detective en een verloskundige op het zielepad. Je bent ook een spirituele vroedvrouw voor aanstaande moeders. Je had een cyste van vier centimeter op jouw baarmoeder, die je zelf hebt genezen. Je had ook een conventioneel medisch ongeneeslijk symptoom Lichen sclerosus, wat je zelf genezen hebt, samen met homeopathische middelen.

In 2005 begon je onafhankelijk en holistisch te werken. In dat jaar leidde je jouw eerste zangcirkel voor vrouwen en later ook voor mannen. Je ontwikkelt de sjamanistische methoden van Petra Heilmann op jouw manier. Je werkt graag met andere vrouwen. Vanaf het begin was vrouwelijke seksualiteit jouw bouwproject en grootste uitdaging. Je zegt: 'Ik laat mijn wonden wonderen worden, ik poets de ruwe steen tot een juweel!'. Sinds 2009 ben je als vrouw extra gaan bloeien door het genezen van de man. Samen met jouw man Dirk Hädicke heb je de onopgeloste problemen tussen de man en de vrouw bekeken, serieus genomen en heilzaam opgelost. Dit doen jullie al ruim tien jaar en nieuwe uitdagingen volgen. Jullie hebben veel geleerd, doorleefd en ervaren. Zoals bij Mayonal Bliss, Tatjana Bach, Sharan Gärtner, Dieter Hallbach, Ela en Volker Buchwald, Amba Finnis en Anna Oppermann.

Van 2007 tot 2011 onderhield je de vereniging 'Ontmoetingen - Muziek geeft leven inhoud' voor kinderen en jongeren. Je zong jarenlang volksliederen voor bejaarden in rust- en verzorgingstehuizen. Je werkt ook als procesbegeleidster voor het spiritueel ontwaken van volwassenen. In 2013-2014 deed je nog een opleiding in muziektherapie. In het najaar van 2017 gaf je jouw eerste zelfliefde-seminar voor mannen, waarin je hen net als de vrouwen leert om zichzelf op een dieper niveau lief te hebben. In 2019 hebben jouw man en jij voor het eerst een seminar aangeboden, die mannen en vrouwen genezen. De meeste cursussen geef je in Weimar, waar je woont. Enkele van jouw CD's zijn: 'Heilige Liederen', 'De Cirkel van de Vrouw', 'Yonda', 'Yonda II', 'Maanverlichte Nacht' en 'Hart Heling'.

Schrijver: Joanan Goddess Namaste, 19 maart 2019


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 35Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)