Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

CORONAVACCINATIECOMPLOT

Subtitel: Sylvain, Jan, Miep en ondergetekende


Net als Jan, Miep en 540.000 andere dubbel-gevaccineerde medelanders, waarvan ik er één ben, zijn/worden wij door het Ministerie van VWS, ofwel Volksgezondheid, Welzijn en Sport enorm genept/genaaid. Citaat uit de column van Sylvain Ephimenco in Dagblad Trouw van donderdag 3 februari 2022:

-'We zijn als nette burgers door Ernst Kuipers belazerd, bedonderd en verraden'!

Over Hugo de Jonge maar niet te spreken. Net als Jan, Miep en ruim een half miljoen andere medelanders heb ik mij eerder ook dubbel laten vaccineren; niet daar ik dit graag wilde, maar vanwege een onderliggende, helaas ongeneeslijke ziekte waardoor ik ongelukkigerwijze meer risico loop. Hoewel keurig geregistreerd met vaccinatiebewijs zou dit stuk, net als beide vaccinaties van generlei waarde meer zijn. Zijn er lezers die in hetzelfde schuitje zitten als ik? Kan mijn reis naar Montenegro dit jaar doorgang vinden zonder dat ik mij laat boosterprikken? Zeer waarschijnlijk word ik er op de luchthaven al uitgep(r)ikt. Geen booster, geen reis. Klopt dit en moet ik daarom zo'n boosterprik of zal de coronasituatie later dit (voor)jaar anders, bij voorkeur beter, zijn? Net als Jan en Miep uit de column van Ephimenco had ik niet zoveel met complottheorieën en het anti-vaxer-gedoe, maar mijn mening aangaande zowel complottheorieën als anti-vaxers is in de loop van de afgelopen tijd toch op z'n minst enigszins bijgesteld. In de veronderstelling goed beschermd te zijn, blijkt dit inmiddels zeer twijfelachtig. Blijft het bij de huidige booster of volgt straks, zowel in de nabij als verre toekomst, booster op booster op booster...? Wie het weet mag het zeggen. Bovendien kan booster op booster op booster leiden tot zowel prikmoeheid als tot een 'over-gestimuleerd immuunsysteem'. Straks, lees: zeer binnenkort, zijn al die vaccinatiebewijzen van nul en generlei waarde en kunnen al die dubbel-gevaccineerde mensen nergens meer terecht, tenzij zich dagelijks laten testen...!

Jan en Miep zeggen terecht, ik citeer: 'Dus omdat wij als eersten die De Jonge hebben gehoorzaamd, worden wij nu zonder waarschuwing op stel en sprong bestraft'!

Het Kabinet doet zichzelf geen goed, daar zij het draagvlak bij de Neder- en medelanders in sneltreinvaart zelf aan het vernietigen is; het kan niet zo zijn dat dit Kabinet dit zelf niet door heeft. Deze WALGELIJKE Kabinetsactie gaat ervoor zorgen dat 100.000-en dubbel-gevaccineerde potentiële COVID-patiënten die zich keurig aan de regels hebben gehouden en destijds netjes hun vaccinaties hebben gehaald niet meer aan de samenleving mogen meedoen...! Ernst Kuipers, pas nieuw, maar geenszins onnozel,


VERANDERDE ONAANGEKONDIGD DE SPELREGELS TIJDENS DE WEDSTRIJD...!


Zo'n actie VERBIJSTERT en WEKT WOEDE OP...!


Wie hoog klimt, kan laag vallen...!


Tijd voor onmiddellijk(e) herstel en geldigheid van die dubbele vaccinaties, met als optie/optioneel de booster...?

Schrijver: Annejan Kuperus
4 februari 2022


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 228Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)