Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

MAX Pubquiz Trofee

In een kroegsfeer waar je 'U' tegen zegt, s-U-pergezellig, dagen wekelijks zes teams elkaar uit in MAX PubQuiz.

MAX PubQuiz
Vanaf vrijdag 31 maart
Om 21.25u. bij MAX op NPO1

De PubQuiz wordt door Sybrand Niessen gepresenteerd die de teams, bestaande uit twee personen, in vijf rondes vier vragen stelt betreffende hun kennis op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. Uiteraard levert elke aflevering een winnend team op dat samen met andere PubQuiz-winnaars op vrijdag 19 mei in de finale strijdt om de felbegeerde

MAX Pubquiz Trofee

Echter geen PubQuiz zonder band. Muzikaal wordt de Pubquiz omlijst door de Jan Rietmanband of MAX' PubQuizband onder leiding dus van Jan Rietman. Wekelijks wordt presentator Sybrand Niessen door een bekende barman of -vrouw bijgestaan. Afgelopen avond was dit Carrie ten Napel, die wij onder andere kennen als presentatrice van Op 1 en Droomhuis gezocht. Eerder waren barmannen en -vrouwen Kim-Lian van der Meij die wij vorig jaar konden zien als Maria Magdalena in The Passion, Jörgen Raymann die wij kennen als zowel presentator als cabaretier, Babette van Veen en Dave von Raven die wij kennen als respectievelijk actrice en zangeres en bandlid van The Kik, presentatrice en actrice Fenna Ramos en de nationaal bekende Karin Bloemen.

De met presentatiegenen behepte Carrie ten Napel was afgelopen avond een dubbele rechterhand van presentator Sybrand Niessen die in een informele sfeer de MAX PubQuiz op sublieme wijze formeel leidt...!

... Een aangename kennisquiz op pubniveau...! ...

Schrijver: Annejan Kuperus
15 april 2023


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 2 stemmen 138Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)