Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wie beweringen inzendt, maar niet bereid is om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de reacties die hij daarop krijgt, heeft op dit tabblad niets te zoeken.

Schrijver: Theo_Dosius, 8 okt. 2009


Geplaatst in de categorie: internet

4,1 met 7 stemmen 322Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
9 okt. 2009
Ik doe geen pogingen om je te bekeren, Fred. Eerlijk gezegd waren mijn reacties vooral bedoeld voor de mensen die meelazen. Ik ben vrij nuchter en besef maar al te goed dat het heel moeilijk is om het met elkaar eens te worden als onze standpunten hemelsbreed van elkaar verschillen.

Ik draag je ook geen kwaad hart toe. Jij kunt magistrale dingen doen met taal, dat geef ik ruiterlijk toe. Je zou een boek moeten schrijven met korte teksten in een wervelende, poëtische stijl; in het tabblad 'hartenkreten' heb ik al heel wat mooie inzendingen van je gezien. Misschien heb je ook al een bundel uitgegeven, dat zou kunnen.

Mijn pseudoniem Theo_Dosius heeft trouwens niets met mijn ware naam te maken. Ik heb theologie gestudeerd en heb me later vooral toegelegd op de godsdienstpsychologie en het Oude Egypte. Ik vind het erg dat er zoveel onbegrip bestaat over de Islam. Daarom ben ik in de pen geklommen, zoals dat heet, om wat meer balans te brengen in de discussie daarover.
Je weet nu al een heleboel. Ik wens je alle goeds en veel succes op deze site. Ik hoop voor je dat je nog veel blijft schrijven. 'No hard feelings', laten we maar zeggen. Voor mij ben je in elk geval geen boksbal meer. :-)
Naam:
gluupje
Datum:
9 okt. 2009
Theo, een open deur is nog geen understatement, ben wel blij dat je op die manier mij gelijk geeft. Overigens heb je mijn wrochtsels nooit weerlegd, je gaf je mening op basis van een andere invalshoek. Daar is niets mis mee. Wat mij betreft zijn er maar twee waarheden, de mijne en die van de rest van de wereld. Ik kan er mee leven, heb geen zin om te bekeren danwel bekeerd te worden. Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
9 okt. 2009
Fred, natuurlijk heb je op mijn bewering gereageerd; jouw reactie staat er immers onder. Je beschouwt die bewering als een understatement. Dat is juist. Het probleem is alleen dat je mij er onder verschillende pseudoniemen van beschuldigt dat ik geen beargumenteerde reacties op je zou hebben gegeven. Dat wijs ik categorisch af. Jij bent erop uit om mensen te provoceren en je eigen meningen te verkondigen zonder inhoudelijk met hen in gesprek te gaan. Als ik iets aangetoond heb wat jouw opvattingen glashard met feiten, cijfers en argumenten weerlegt, ga je er niet meer op in of plaats je een nieuwe provocerende bewering. In het vervolg zal ik je daarom maar met rust laten, want je kunt volstekt niet op een normale manier omgaan met mensen die heel opvattingen hebben dan jij.
Naam:
gluupje
Datum:
9 okt. 2009
Een open deur is dus geen argument ? Lees je bewering nog eens, op die inhoud heb ik gereageerd.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
8 okt. 2009
Gluupje, hoewel ik steeds mijn uiterste best heb gedaan om mijn beweringen en reacties te onderbouwen, moet jouw eerste beargumenteerde reactie nog binnenkomen...
Naam:
gluupje
Datum:
8 okt. 2009
Dag Theo, je trapt je eigen open deur in.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)