Inloggen

Alle inzendingen over inhoud

744 resultaten.

Sorteren op:

Inhoud

column
3.3 met 3 stemmen 372
Iedereen kijkt uit met boodschappen doen, je kunt je geld natuurlijk maar slechts een keer uitgeven en dan zijn er toch dingen die ik niet zo goed begrijp. De rokers onder ons, zullen vast weten waar ik op doel, wanneer ik zeg, dat men de laatste tijd wel gedacht moet hebben dat we steeds meer...

Journalisten zijn neutraal

dagcolumn
4.0 met 4 stemmen 126
...hij weer verslag van de laatste politieke ontwikkelingen alsof hij een wielerpeloton beschreef. Inhoud, tja. Daar liet hij de kiezers naar raden.

bewering
3.5 met 2 stemmen 147
Dat de geïnstitutionaliseerde religies vaak zijn gebruikt als een instrument om het volk te onderdrukken, zegt niets over de inhoud of kwaliteit van de goddelijke openbaringen zelf. Het is het streven naar macht dat religies corrumpeert, niet de inhoud ervan.

bewering
4.1 met 7 stemmen 322
Wie beweringen inzendt, maar niet bereid is om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de reacties die hij daarop krijgt, heeft op dit tabblad niets te zoeken.

Ruth's corset wringt

dagcolumn
3.6 met 10 stemmen 231
...benijden. Bij Buitenhof verwees zij alle inhoudelijke vragen naar ‘het Strategisch Beraad’. Vol vuur zoals anderen vroeger spraken bij eerste kennismaking met de Kama Soetra. Soms met gevoelsuitingen die gevalideerde pedagogen liever in andere contexten zien. Pieter-Jan Hagens leek...

bewering
3.8 met 13 stemmen 252
...aangaan. Jammer genoeg zijn er ook enkele lezers die niet in een discussie zijn geïnteresseerd en steevast met modder gooien naar hun opponenten. Het is daarom goed dat er een inhoudelijke discussie op gang komt over de manier waarop op dit tabblad wordt geschreven en gereageerd. Laten we...

bewering
1.5 met 4 stemmen 255
Een boekverbranding verbrandt alleen het boek, niet de inhoud.
Varifocus10 september 2010Lees meer…

bewering
3.4 met 5 stemmen 230
‘Toen een onbeschofte onverlaat het onervaren dienstmeisje onvrijwillig van haar onschuld beroofde, liet een onbekwame rechter het haar aangedane onrecht onbestraft. Daardoor viel zij in ongenade en werd, onvoorbereid, door haar werkgeefster onmiddellijk ontslagen’. Ik beweer, dat...

bewering
2.3 met 6 stemmen 128
De ziekte van één vrouw, kan de genezing en heling van een complete, gehele wereld inhouden!

bewering
2.8 met 13 stemmen 151
Een bewering moet kort en bondig zijn en inhoud hebben, ik weet niet of deze geplaatst wordt, maar vandaag zeg ik alleen maar: "O!".

bewering
3.3 met 6 stemmen 793
Matthijs van Nieuwkerken gaat in zijn presentatie van DWDD steeds meer op Jerry Springer lijken. Hij is uit op effect, niet op inhoud.
O.U. Deis16 oktober 2009Lees meer…

bewering
2.0 met 4 stemmen 146
De redactie behoudt zich het recht voor om uw inzending te weigeren als de inhoud daarvan haar niet kan verblijden, maar Henk&Ingrid gewoon te laten doordijken.
Guus Flater11 september 2011Lees meer…

bewering
3.4 met 9 stemmen 1.785
Het fanatisme waarmee de opvatting van iemand anders wordt bestreden is meestal omgekeerd evenredig aan de kracht van de daarbij gehanteerde inhoudelijke argumenten.

Zonder aanzien des persoons

hartenkreet
1.0 met 40 stemmen 526
...aangeven in hoeverre ze het eens zijn met de inhoud van de inzending, wat mij betreft ook weer van 4 tot 10: helemaal mee eens geeft een hoog cijfer, helemaal niet mee eens een laag cijfer. Natuurlijk is die tweede balk alleen zinnig als in de inzending iets van een mening te bespeuren...
Ria den Ek29 november 2012Lees meer…

In mij, de oceaan

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen 142
...Dus ik huiver want weet je: ik blijf wel bestaan, als grote oceaan, maar met mijn inhoud is het straks mooi gedaan als de mens zijn gang maar blijft gaan. Dus gun mijn inhoud een kans, het koraal, de riffen, de vissen, haaien, zeemeerminnen zeemeermannen en zeemeerminkinderen, want het mag...

bewering
5.0 met 3 stemmen 1.825
De meest hardhorende en missionaire variant van het atheïsme is een allergische reactie op een fundamentalistisch-christelijke opvoeding. Daarom zijn het slechts de uitersten op dezelfde fundamentalistische schaal: de inhoud ervan verschilt, de basishouding niet.

bewering
5.0 met 4 stemmen 137
Religies zijn ontstaan door openbaringen en niet door BDE's. Dat BDE's niet de oorsprong kunnen vormen van religies wordt bewezen door het feit dat de inhoud van BDE's voor een deel lijnrecht indruist tegen de leerinhoud van geïnstitutionaliseerde religies.

bewering
3.1 met 37 stemmen 474
In een bewering, citaat of aforisme, moet een inhoudelijk statement staan. Omdraaien van woorden of zinnen, of inzenden van open deuren, kan soms leuk zijn. Maar deze vallen meer in de categorie Flauwekul. En daar is rubriek Beweringen volgens mij niet voor bedoeld.

bewering
2.0 met 2 stemmen 239
Beweringen moeten op ritme, rijm Psychische disposities, ironie Cynisme, sarcasme, lood in de knie a-katalektisch in armen venijn Vorm en inhoud bespringen de kater De schaamte, de vervreemding, het later
Guus Flater13 november 2009Lees meer…

bewering
3.1 met 7 stemmen 117
De politiek lijkt tegenwoordig wel een EGOnomie geworden. Lekkere gelikte figuren zonder echte inhoud willen het land besturen. Goed en wel beschouwd is dit toch een grote afgang voor wie zichzelf nog serieus wil nemen.

bewering
3.8 met 4 stemmen 58
Het zou me niet verbazen als Sylvana Simons door haar evenwichtige optreden bij Jinek&Pauw de eerste Tweede Kamerzetel voor Artikel 1 heeft binnengesleept. Zij was goed in balans en wist zo aan de inhoud van haar boodschap op een overtuigende wijze vorm te geven.

Feesten in Amsterdam

dagcolumn
4.5 met 8 stemmen 252
Bij elke jaarovergang is de hoofdstedelijke vraag voor burgers wat voor feesten komen eraan. Het is altijd prijs. Vroeger waren we zuiniger en beperkten we ons veelal tot eeuwfeesten met ingetogen uitvoeringen. Primair voor en door bewoners om de trots op hun stadsverleden te staven. Een jaar niet...

3- Henk Spaan

dagcolumn
3.4 met 10 stemmen 472
...hebben. Ze letten niet op de validiteit van de inhoud van hun stukjes maar of de lezer plezier aan het geschrijf ontleent. Tja, er zullen mensen zijn die deze rubrieken lezen: anders werden ze wel geschrapt, maar ik beleef er geen enkele lol aan: integendeel, ik voel mij vanwege het...

bewering
4.5 met 2 stemmen 174
Laten we gewoon doorgaan met het plaatsen van gedichten, netgedichten, dagcolumns, columns, beschouwingen, hartenkreten, verhalen, beweringen, citaten en stellingen, maar laat deze site vooral ook een plek zijn voor vrije kritiek op vorm en inhoud, debat en polemiek.
Fabiola26 oktober 2010Lees meer…

bewering
3.7 met 12 stemmen 175
Een al langere tijd heersende tendens op dit tabblad volgend, beweer ik naar eer en geweten dat, door welke bril men het ook moge bekijken, ook deze poging om te komen tot een bewering eveneens weinig inhoud heeft. Met méér behoeft men klaarblijkelijk al enige tijd geen genoegen meer te nemen.

Wettelijke quarantaineplicht

bewering
4.0 met 1 stemmen 229
...te maken is met allerlei dwang- en strafbepalingen. Een eventuele boete ad € 339 moet ruim voldoende dreiging inhouden om zijn doelstelling te bereiken: minder besmettingen, meer ruimte voor allen.

Glasbak

hartenkreet
3.6 met 8 stemmen 103
...vies is van een proseccootje. Wat een grap die glasbak, maar wel de enige met inhoud.
Fred25 maart 2012Lees meer…

Boemerang

bewering
4.0 met 4 stemmen 102
...boemerang op zijn partij gaan terugslaan. De kritiek van Otten op het solistische en boreale optreden van Baudet was inhoudelijk. De reactie van Baudet lijkt vooral ingegeven door een nare vorm van rancune.
Meer laden...