Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het is volstrekt ontoelaatbaar dat Geert Wilders als reactie op scherpe kritiek van minister Eberhard van der Laan en D66-leider Alexander Pechtold hen als 'politieke handlangers van Mohammed B.' typeert.
Hij trekt zelf alle registers open om anderen de huid vol te schelden, maar kan zelf niets verdragen.
De naam 'Partij voor de Vrijheid' slaat blijkbaar exclusief op de vrijheid die Geert voor zichzelf opeist, maar anderen ontzegt.

Schrijver: Theo_Dosius, 4 november 2009


Geplaatst in de categorie: politiek

4.0 met 6 stemmen 162Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
7 november 2009
Gluupje, je brengt mij op een idee. Bedankt voor de tip! Ik zal antwoorden met een nieuwe bewering.
Naam:
gluupje
Datum:
6 november 2009
Leg je oor eens te luisteren bij de man/vrouw in de straat.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
6 november 2009
Dag gluupje, Tja... als je de standpunten van je opponenten inhoudelijk niet kunt weerleggen, zul je naar andere middelen moeten omzien om je gram te halen :)
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
6 november 2009
Gluupje, wat is dat voor gejeuzel over "De kogel kwam van links"? De kogels die Pim Fortuyn troffen kwamen van voren, en wel uit het pistool van een doorgedraaide dierenactivist.
Telkens weer is die holle frase gebruikt om linkse politici ervan te beschuldigen dat zíj toch vooral verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de moord op Fortuyn. Dat is klinkklare nonsens. Het is echt onvoorstelbaar dat men met zulke beschuldigingen durft aan te komen!

Laat ik 'es een duidelijk voorbeeld geven waardoor iedereen kan begrijpen wat ik bedoel. Stel nl. dat er binnenkort een aantal moskees in vlammen opgaan. Dan zullen veel mensen de beschuldigende vinger uitsteken naar Geert Wilders. Maar wie is voor zo'n misdaad verantwoordelijk? Dat zijn toch de mensen die de misdaad begaan? Iedereen is voor zijn eigen daden verantwoordelijk. Het is dan ook waanzin om anderen daarvan de schuld te geven. Het zoeken van zondebokken vind ik sowieso al een hoogst irritante eigenschap van vele LPF- en PVV-aanhangers.
Naam:
gluupje
Datum:
6 november 2009
Theo, ik beticht jou van een 'Overdosius', je schreeuwt nog net niet maar je hebt veel tekst nodig om tot een gelijk te komen. Dat is net iets teveel gelijk hebben, dus heb je dat net niet.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
5 november 2009
Exact. Als in de naam van een partij of een land zulke termen voorkomen, weet je wel hoe laat het is. Zelf vergelijk ik de PVV graag met de Oostenrijkse FPÖ. Die partij heet voluit 'Freiheitliche Partei Österreichs'. Vanuit die vrijheidsgedachte wil men allochtonen het land uitschoppen.
In Denemarken maken ze het ook bont. Er zijn maar 130.000 moslims in dat land (2% van de bevolking), maar natuurlijk is er wel een Deense partij die hen als een groot gevaar voor de Deense religie en cultuur beschouwt. Die partij heet de Deense VOLKSpartij. De lijsttrekker van die partij voor de Europese verkiezingen van 2009 heette... Messerschmidt.
Naam:
gluupje
Datum:
5 november 2009
Naar aanleiding van een nog niet gepubliceerd rapport door verstrengeld belanghebbenden getypeerd worden als staatsgevaarlijk en racist. Tsja, ik zou ook om me heen meppen. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, ik zie ze nog voor me: bleekscheet Melkert en gladprater Marcel van Dam hanteerden het kromzwaard als een fileermes. De kogel kwam toch echt van links.
Naam:
Frederik
Datum:
4 november 2009
Email:
flachromlive.nl
Is er iets nieuws? Duitse DEMOCRATISCHE Republiek,
VOLKSrepubliek China, DEMOCRATISCHE republiek Congo, ... Wie er werk van maakt vindt, vast een heel rijtje.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)