Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Je krijgt een heel sterk bewustzijn als je je eigen hulpeloosheid herkent, toegeeft en erkent dat je niet zonder Hem kan.

Schrijver: Wilma de Bruïne, 1 november 2012


Geplaatst in de categorie: religie

1.6 met 21 stemmen 232



Er zijn 10 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
28 november 2012
Email:
joke190411hotmail.com
@ W.de Bruïne...zegeltjes bij, bonuskaart?
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
27 november 2012
J de Groot : Zelfonderzoek doe je aan de hand van het woord van JHWH. Juist door zelfonderzoek naar eigen inzicht raakt de mens verdeeld en vindt er een afsplitsing plaats binnen het geloof naar de verschillende richtingen binnen het geloof. Zijn woord geeft vrede en zaligheid. Door zijn Woord word je gesterkt en zul je de ervaring verkrijgen die je in de gewone wereld niet en nooit zult vinden. Jezus heeft gezegd: "Gaat heen en maak discipelen van mensen".
Naam:
J.de Groot
Datum:
21 november 2012
Email:
joke190411hotmail.com
@ Hendrik, op jou vraag waar sta je,
(zie zo een bewering van mij,) waar jezelf nog een reactie bij geplaatst hebt. Heel simpel, ik ben nergens tegen en nergens voor...maar probeer op div. niveaus bij mezelf een oordeel/gedachtegang en overtuiging te ontwikkelen. Zonder dwang van/door welke stroming dan ook.
Ook bij mijn beschouwing
(De Nataken) die ik heb ingezonden onder...
ter info. Meer dan genoeg alleen ter...info!
INFO moet genoeg zijn, doe er mee wat je wil!
Iedereen moet zijn eigen weg kunnen bepalen, door zelfonderzoek, inzicht, en eigen mening, niet gedwongen door welke geloofsovertuiging/sekte/of juist géén dan ook!
Als eenieder de ander daar meer ruimte in zou kunnen geven, niet direct klaar staan met...Ik weet het! Dit is de waarheid,enz..... Prima hou dat dan lekker voor jezelf, heeft niemand last van.
Als iedereen dat zou doen, zou de wereld er misschien, een héél klein beetje anders uit kunnen zien.



Zie deze oude bewering....

www.nederlands.nl/nedermap/beweringen/bewering/127341.html?zoekresultaat=ja

Een ding weet ik zeker,drammers,
zijn geen leuke mensen.


@ Wilma, ik zit op mijn pet.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
13 november 2012
J de Groot : Ja, want het geloof is hier samengevat in een bewering. Het verschil tussen een bewering en een bewering is nihil. Gaat jouw pet te boven?
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
13 november 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Joke, ik breng jou en allen, die dit lezen, nog eens in herinnering dat je op 4 november jl. de volledige omschrijving hebt ingezonden van een boek van Hans Uding met geleide, spirituele doorgevingen over een volk dat t.t.v. (of kort na) het tijdperk van de Azteken zou hebben geleefd.
Je moet wel een behoorlijk sterk geloof hebben om zó overtuigd te zijn van de waarde van doorgevingen (een bij uitstek religieus verschijnsel), dat je een boek met doorgevingen propageert. En nu beweer je opeens dat het geloof er niet bij hoort, dus geen onderwerp mag zijn van een bewering. Bovendien heb je onder mijn beschouwing over Halloween (in feite off topic) die reclame nog eens herhaald. Waar sta je nu eigenlijk?
Naam:
J.de Groot
Datum:
12 november 2012
Email:
joke190411hotmail.com
@ Wilma,06-11-2012

""Hoort het geloof er niet bij, soms? ""

Nee!
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
6 november 2012
Dit is een beweringentabblad, is daar iets mis mee? Hoort het geloof er niet bij, soms? Voelen jullie je nu opeens persoonlijk aangesproken? Het is toch wel vreemd dat alle beweringen worden geaccepteerd, doch als het over het geloof gaat is de acceptatie ver te zoeken. Willen jullie niet over het geloof nadenken? Ga eens nadenken in plaats van oordelen.
Naam:
zenzibel
Datum:
5 november 2012
Email:
zenzibelmsn.com
Onze hulp in de huishouding heeft opgezegd. O wat ben ik me er sterk van bewust hoe hulpeloos ik ben. Ik kan echt niet zonder Haar.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 november 2012
Wat zijn jullie weer negatief.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
2 november 2012
Email:
moi636yahoo.com
We kunnen ook heel goed zonder betutteling.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)