Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

U weet niet hoe vergevingsgezind ik kan zijn als ik aan de beurt kom. Er zijn goden van hun geloof gevallen voor mij. Weerspiegelend is er geen ongelijk, wat een mooi wijf is mijn lijf.

Schrijver: Nathalie Mahlstrohm, 29 juni 2014


Geplaatst in de categorie: lichaam

2.5 met 12 stemmen 911Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
30 juni 2014
De hoeveelste beurt is dat alweer?
Naam:
Guus Geluk.
Datum:
29 juni 2014
Oude tijden herleven....
Naam:
Dik van Balen
Datum:
29 juni 2014
Is vergevingsgezindheid wellicht nodig na periode van gekwetste gevoelens, welke mogelijk werden opgeroepen door de maalstroom van publicatie van uw gedachten? Als dat al zo is, dan lijkt het tikje goedkoop om te refereren aan de geilheid van goden en de molligheid van uw lichaam, zoals de spiegel dat reflecteert.

Maar ik kan het uiteraard geheel mis hebben. Hoe dan ook, eet voldoende groente en fruit. Onderdruk vooral dwangneigingen om steeds toetsenborden te beroeren. Dat levert vaak een vorm van rust op. Zelfs kan deze pauze tot nieuwe beheersing leiden. Ook lezers profiteren daarvan en gaan weder geloven in de toekomst.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 juni 2014
Niet al te zeer overdrijven, goddelijk-mooie Nathalie, want ook jouw beeldschone, sexy lijf is aan de aftakeling onderhevig! De goddelijke wereld trapt echt niet in de uiterlijke glans van stervelingen. De innerlijke schoonheid is miljarden malen belangrijker dan het uiterlijke, via allerlei capriolen uitgestelde verval. Natuurlijk is je lichaam ontzettend mooi en onweerstaanbaar, maar de goddelijke bedoelingen gaan veel dieper, dan het louter fysieke gedoe. We overstijgen verreweg de menselijke seks, omdat we ook een geest en ziel bezitten, kortom wezenlijke diepgang!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)