Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 17 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
11 jul. 2014
Van Balen, een mens kan van jou een spontane diarree krijgen.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
8 jul. 2014
Bij buikpijn rap de arts raadplegen. Of andere ontlastende maatregelen treffen. Dit in plaats van ons te vervelen met slappe commentaartjes. Ik laat het hierbij. Vast heeft De Bruine als aanvulling nog wel spuugbakje, hoofdpijn, maagpijn, de hik, of een andere kinderachtige tegenwerping in haar ietwat beperkte repertoire.
Nu ja, ik maak immers het beste in haar los.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
8 jul. 2014
Óoh Van Balen, wat laat je me lachen, ik krijg hier buikpijn van.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
7 jul. 2014
Nergens staat in mijn commentaren of inzendingen, dat De Bruine op zelfs maar een enkel punt geestig is. Indien zij heden dan toch constateert, dat ik haar geestig vind, getuigt dat van bepaalde radeloosheid. Maar ik heb er wel begrip voor.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
5 jul. 2014
Van Balen, blij dat je mij geestig vindt.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
4 jul. 2014
De Bruines intellectuele niveau stijgt in dit draadje tot verbijsterende hoogte. Namelijk: spuugbakje vragen, een papieren spuugbakje ontvangen, verzoek om aansluiting bij babbelkousjes, en ik mag mij 'onder behandeling' stellen. Was het dan tenminste nog maar geestig.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 jul. 2014
Van Balen, jij moet onder behandeling.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
3 jul. 2014
Nachtmerries zijn er te over. Slecht zwemmen bij confrontatie met een witte haai. Fatale kortsluiting met de elektrische fiets. Nooit meer een rotonde kunnen verlaten. In de lift vastzitten met je ergste chef. Vals toeteren in de blaaskapel van urologen. Hoofdredacteur van een schrijfsite zijn. Maar het meest huiveringwekkend vind ik virtuele aansluiting zoeken met Wilma en Petra. Beiden ook bekend als de
Hepie en Hepie van deze prachtsite.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
3 jul. 2014
Van Balen, wil jij je soms bij ons aansluiten?
Naam:
Dik van Balen
Datum:
1 jul. 2014
Mij valt overigens op, dat babbelkousjes Petra en Wilma razendsnel reageren op van alles. Is hier sprake van door corruptie verkregen toegangspas om ongehinderd deze fraaie site in tekst te betreden?
Ook krijg ik, mogelijk ten onrechte, de indruk dat soms de snel gekwetste Kabouterclub Pissebedden bezig is met driftig stemmen of anderszins.

Wat leuk toch dit alles, dat voortdurende gegoochel met synoniemen, de spelletjes, het sukkelige provoceren, en het gebrek aan echte humor. Blijkbaar barsten wij van de vrije tijd. We doen kinderachtige wedstrijdjes in spitsvondigheid. Meestal win ik dat. Onzin, natuurlijk. Ook ben ik zeker geen beter mens in mijn gedrag op de site. Aldus blijft het tobben met ons allen hier. Hebben wij niks beters te doen?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)