Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Minister Kamp (gaswinning)

Minister Kamp (gaswinning) krijgt een gevoelige tik op zijn liberale vingers door de Raad van State die zijn besluit over de maximaal toegestane hoeveelheid gas dat mag worden gewonnen in Groningen heeft vernietigd.

Schrijver: Tammo G., 18 nov. 2015


Geplaatst in de categorie: politiek

3,9 met 7 stemmen 120Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Len Cornelis
Datum:
19 nov. 2015
Ik voel zeker mee met Groningen en de akelige gevolgen van gaswinning. Maar een echte bewering is dit niet. Meer een teletekstbericht met toevoeging 'liberale vingers'. Erg? Welnee. De rubriek scherp houden mag ook wel.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
19 nov. 2015
Gas, olie, kolen en noem maar op, het is allemaal schandalige diefstal van Moeder Aarde. Bovendien is het gebaseerd op de totale luiheid van de mens. Het vervangt de natuurlijke energiekrachten in de mens, waardoor de mens verweekt en zich als weekdier laat voort verplaatsen. De mensen worden alsmaar dikker door die op fossiele brandstoffen bewegende mobiliteiten. Dat ze daarmee hun medemensen van vele levensjaren beroven, is hen ook niet erg duidelijk geworden. Toch zijn ze met hun CO2-afval-machines directe killers op groot niveau. Ze doen alsof hun neuzen bloeden, dé schijnheilige criminelen! De aarde protesteert nu in heftige vorm en niets is duidelijker. Het egoïstische gegraai in de heilige gronden heeft de limiet volop bereikt. We nemen alleen maar van de energiebronnen van de aarde, zonder dat we energie terug geven. Dat kan echt niet langer. De liefde kan niet van één kant komen. Liever primitieve oplossingen, dan nog meer roofbouw en de vernietiging van vele diersoorten en voorheen beschermde natuurgebieden. Vergas het gas en kook weer als vanouds op houtvuur. Lekker ouderwets sprokkelhout verzamelen en koken met vooraf een flinke borrel. Onze voorvaders de Neanderthalers in ere herstellen. En verder geen debiel gezeik.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)