Inloggen
voeg je column toe

Columns

UW HORRORSCOOP VOOR 2011

RAM
Voor de Ram staat de liefde centraal in 2011. Voor de gesettelde ram staat er een onverwachte mooie gebeurtenis te wachten in de maand juni. Een wilde haas komt op je pad. Probeer eens met lange tanden te eten.
Voor de single ram is het belangrijk de maand oktober in de gaten te houden, het zou wel eens zo kunnen zijn dat u eindelijk die ene bijzondere boktor tegen zal komen.
Hoedt u voor sliptong uit het Noorden. Stop nu eens met pekelharing!
De oudere Ram zou eens wat meer moeten eten. U bent te mager voor een Ram.

STIER
Voor de Stier staat 2011 in het teken van loopneuzen. Voor de gesettelde stier geldt:Neem eens een kijkje in de onbekende wereld van de gemarineerde olijf. Uw ogen gaan open.
Voor de late wilde stier:2011 is het jaar om die vervelende verslavingen aan de kant te zetten, dit heeft de meeste kans van slagen rond april. Gooi dan uw partner de stal uit.
Waag eens een investeringsgokje, Stier. Koop wat aandelen herenhoeden. Die doen het goed op de termeijermarkt.
Voor de oudere Stier: Doe eens dol. Dat past bij de Stier.

TWEELINGEN
Voor de tweeling was het een ongelukkig jaar in de liefde. Stel u kwetsbaar op en neem daarom in 2011 een kat in huis. Het liefst een kat in de zak. Een nieuwe stofzuiger mag ook. Halverwege het jaar kunt u verwachten dat uw voorraad legoblokjes in waarde zijn gestegen en voor een financiële meevaller zorgen.
Wat uw carrière in 2011 betreft: schrijf eens met een andere pen. Uw baas zal u dan met heel andere ogen belonen.
De oudere tweeling zou eens wat meer rauwe aardappels moeten eten. Denk daarbij aan de matig bloemige Eersteling.

KREEFT
Voor de Kreeft zal na wat onrust, 2011 weer wat orde brengen. Leg uw conflicten bij. Denk daarbij aan de haat/liefde verhouding met uw vliegenmepper. Maak ook eens de balans op van uw carrière kurkvouwen.
Wat de liefde betreft: Waag gerust een gokje dit jaar maar doe het voor de winst en niet voor het spel..Daar ligt uw kracht in 2011 .
De wat oudere Kreeft zou eens moeten gaan denken aan kokend hete baden in een visrestaurant.

LEEUW
Voor de Leeuw: zet uw prille liefdesrelatie met uw ochtendblad eens om in een vaste relatie. Ga eens wat minder terughoudend om met uw strooizout. Uw strooizout zal dat waarderen.
Een goede vriend zal in 2011 uw hulp hard nodig hebben. Laat u daar niet door afleiden tijdens uw spelletjes op de X-Box. Er wacht u een loonsverhoging in 2011. En dat het bij wachten blijft omdat uw baas failliet gaat, maakt niet uit. Het gaat om de geste.
Voor de oudere Leeuw. Ga eens naar de markt en begin daar uit stand te brullen.Men zal u daarom waarderen.

MAAGD
Voor de Maagd: 2011 wordt een topjaar. Neem uw partner niet serieus. Dat leidt af bij het borduren.
Single maagden hebben behoefte aan een relatie met diepgang. Ga eens duiken in een diep bergmeer en laat alles op u afkomen. Kijk uit voor glibberige producten over de houdbaarheidsdatum.
De maagd gaat een goede carrière tegemoet. Eindelijk zult u de fel begeerde baan als strooiwagen coördinator in de wacht slepen.
Voor de oudere maagd: loop eens een Kerk in en ga een discussie aan over ontmaagding in de flora en fauna. Men zal aan uw lippen hangen.

WEEGSCHAAL
Let op weegschaal! 2011 is het jaar dat u veel tijd en liefde zal moeten steken in uw, in 2010 aangekochte koffiezetapparaat.
Het is geen jaar waarin alles vanzelf zal gaan op dit gebied, u kunt dus niet achterover gaan leunen en alles voor lief nemen en denken dat koffiezetapparaten geen aandacht nodig hebben.. anders zult u nog vreemd op de koffie komen.
U zult in 2011 een financiële meevaller hebben, wees onverstandig met uitgeven en denk hierbij ook vooral niet aan uw omgeving. Dat leidt maar af tijdens de weekenden.
Voor de oudere weegschaal:vraag eens aan uw slager of hij been in u ziet. Hij zal u dankbaar zijn en vragen of het een onsje meer mag.

SCHORPIOEN
Voor de Schorpioen zal in de huidige relaties zal alles een beetje hetzelfde blijven, dit is niet erg, de schorpioen is tevreden hiermee.Vooral de Schorpioenen die van tennissen houden.
Wat uw relatie verder betreft: uw gaat een nieuwe relatie ontmoeten die van der Tuinpad heet. Laat er geen gras over groeien.
Door uw interesse in de spirituele kant van het leven zullen er nieuwe lakens op uw pad worden uitgedeeld. Hoedt u voor witte lakens.
Op uw werk dient zich een nieuwe collega aan.Voor uw eigen carrière is het beter dat u die collega op het dak laat leren genieten van een vrije val.
Voor de oudere Schorpioen. Deel eens wat meer toastjes met Parmezaanse vloktiefus uit in een woonboulevard. Let op het nieuws daarna.

BOOGSCHUTTER
2011 wordt voor de Boogschutter het jaar om de banden met vrienden en familie te verzwakken, u zult zien dat u door te nemen veel zult winnen.
Uw situatie van het voorgaande jaar zal zich verder stabiliseren, waardoor u in staat bent dromen te verwezenlijken op het gebied van de tapijtreiniging en het beschilderen van misdeelde eieren. Laat u niet afleiden door een kleine overstroming in uw huiskamer. Het water zal u goed doen.
De single Boogschutter zal eindelijk die oude taart eens winnen tijdens de bingo voor gedeeltelijk gedesoriënteerde kalende mannen.
Voor de oudere Boogschutter. Pak uw specialiteit, het schieten uit de heup naar hoogrentende leningen weer eens op in 2011.

STEENBOK
Op financieel gebied kunt kan de Steenbok wellicht enige vooruitgang boeken door na te gaan wat belangrijk is voor de portemonnee. Denk eens aan het uitstellen van uw bibliotheek abonnement.
Single steenbokken storten zich vol overgave op een prille relatie en dit zorgt voor een goede basis van een dagelijkse voedzame maaltijd van bruine bonen in gesmolten eiderdooiervet.
Door eens wat meer op te komen voor uzelf boekt u vooruitgang op het gebied van tuinschuttingen en vlinderstruiken. Denk hierbij aan verse aarde en zoute pinda's.
Voor de oudere Steenbok: Spring eens over een ravijn. Uw zelfbeeld zal daar substantieel van opknappen.

WATERMAN
Voor de Waterman is 2011 het jaar voor de kano. Stap eens in een kano en neem een stroomversnelling in het Azorengebied. Vergeet onderweg niet uw toffees in te nemen.
2011 wordt het jaar om de oude strijdbijl te begraven, zeker als het om uw naasten gaat. Denk er wel aan een nieuwe strijdbijl aan te schaffen want je zult maar zonder zitten met die vrienden voor het leven
Besteed uw tijd in 2011 nuttig en blijf realistisch op het gebied van sneeuwruimen na vijf uur.
Op relatiegebied wordt het sappelen voor de Waterman. Wellicht biedt een Makreel op sterk water hierin uitkomst.
Voor de oudere Waterman: Ga eens naar Brussel. lat uw broek zakken en laat ze daar eens zien wat voor lullig manneke daar staat.

VISSEN
Voor de Vissen staat 2011 in het teken van koekhappen en dranghekken verplaatsen.
Er dient zich een speciale gelegenheid aan waarbij u een bijzonder persoon zult ontmoeten. Laat u niet misleiden door zijn gebrek aan wenkbrauwen en de werphengels in zijn binnenzak.
Halverwege het jaar kan het zo zijn dat u een promotie door de neus geboord wordt. Wellicht kan een KNO arts hier uitkomst bieden. Houdt wel watten bij de hand.
In 2011 vindt er een rigoureuze verandering in uw interieur plaats. Een nieuwe deurmat doet zijn intrede.
Voor de oudere Vis: Kom ook eens op andere dagen uit de kast dan alleen op vrijdag.

Schrijver: paco, 1 januari 2011


Geplaatst in de categorie: algemeen

4.3 met 3 stemmen 256Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)