Inloggen
voeg je column toe

Columns

de moeder van Knut

Met blijdschap geven wij kennis.

Een kind van 12 dat een kind krijgt.
Als u daarbij uw hoofd schudt, heeft Moeder Natuur u zojuist haar derrière laten zien. Het blijkt dat zij dat 5x keer per jaar in Nederland doet.

Moeder Natuur. Zij is óf blind óf geen goede moeder óf zij bestaat alleen als projectie van het menselijk brein. Over God wil ik het in dit verband niet hebben, want die is in dit soort ethische kwesties verdacht gesublimeerd de mens zelf.

Geen betere moeder dan een echte moeder. Kijk maar eens naar ijsbeertje Knut. Zijn moeder stootte hem bij de geboorte af. Ze moet het hebben geroken.

Menselijk gesproken zijn beide feiten een misdrijf.
Moeder Natuur krijg je echter niet in de cel, de dader misschien wel. Hoewel, de dader is anderzijds ook keurig de biologische vader.

Als ik hem was, zou ik zeggen dat mijn computer opeens vol kinderporno zat, ik buiten mijn wil gedutroueerd ben geworden, aandeelhouder van Het Hofnarretje, lid van de pedofielenvereniging Martijn en dat ik nu op zoek ben naar een kastelein voor mijn stamcafé Het Ankertje.

Tenzij ik ook nog maar amper 11 was, dan zou ik zelfs op TV mijn geslacht tonen, zoals een puber onbewust aan een meisje. Onbevlekt ontvangen. Onschuldig.

Moeder en dochter maken het goed.

Dat is u geraaien ook.
Anders stuur ik de moeder van Knut.

Schrijver: Varifocus, 29 maart 2011


Geplaatst in de categorie: natuur

3.0 met 1 stemmen 231Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)