Inloggen
voeg je column toe

Columns

De loodgieter, binnen tien minuten terug!

Wanneer na het douchen water blijft staan op de anders zo droge vloer, is goede raad duur, er komt een veer aan te pas, die een paar meter de pijp oftewel het afvoerkanaal ingaat, niet dat dit nou erg veel resultaat oplevert, maar ja je moet het een en ander proberen vooraleer je de hulptroepen inschakelt nietwaar?

Als ook dat niet helpt is er ook nog de mogelijkheid om van die troep, een soort oplosmiddel of ontstoppingsmiddel in het gat te gooien en dan maar duimen dat dit wel werkt. Tja dat deed het voor eventjes, niet lang erna, bleef het water opnieuw staan, daar waar het niet behoorde te blijven staan.

Dan rest er niks anders dan wel die hulptroepen in te schakelen, en dat doe je dan weer door een speciaal telefoonnummer te bellen. Niet gedraald en gebeld, als er aan de andere kant verbinding wordt gemaakt klinkt een metalen stem: u kunt na de pieptoon uw telefoonnummer inspreken, dan bellen wij u binnen tien minuten terug.

Dat was vier uur geleden. Niet gelijk opgeven en alsnog het nummer draaien, ook dan weer inspreken omdat de stem daarom vraagt: nummer voor nummer spreek ik in, krijg wederom te horen, binnen tien minuten bellen wij u terug. Dat is nu 3 uur geleden, je zult een overstroming hebben, op je gemak een nummer achter moeten laten dat doe je dan ook want: ze bellen toch binnen tien minuten terug?

Schrijver: An Terlouw, 4 aug. 2011


Geplaatst in de categorie: werk

3,4 met 8 stemmen 236Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)